• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2020

11:24

ŠPANCI BACILI BOMBU! Jović dobio ponudu iz Italije, Real ne zna šta da radi sa Srbinom!

Fudbal

ŠPANCI BACILI BOMBU! Jović dobio ponudu iz Italije, Real ne zna šta da radi sa Srbinom!

Podeli vest

Luka Jović nema sreće u Realu... Mladi napadač gotovo da ne igra, ali i pored toga reprezentativac Srbije privlači pažnju klubova

Kako prenosi "As", Napoli je već stupio u kontakt sa menadžerom Ramadanijem. 

Isti izvor piše da bi Jović mogao da bude zamena za Arkadijuša Milika, ukoliko Poljak odluči da napusti klub. Od toga nije daleko s obzirom na to da ga Atletiko Madrid silno želi, kao i da mu ugovor ističe narednog leta.

Takođe, Španci tvrde da Real razmišlja da li da proda Jovića ili da ga proda uz opciju kupovine, a moguća je i pozajmica. 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 4 godine

Iskreno i pre prelaska u Real tvrdio sam da je Jovic"tanak"za takav klub kao sto je Real bez imalo ljubomore i zavisti .Promasaj totalni.Cisto profesionalno.Njegov najveci domet je bio u prethodnom klubu i sumnjam da ce vise ikada i biti u takvoj formi.Daj Boze da hoce...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija