• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

10.03.2020

20:10

DOZVOLJENO VRIŠTANJE SA PROZORA! Predsednik Atalante poslao obaveštenje i pokušao da razveseli navijače!

Fudbal

DOZVOLJENO VRIŠTANJE SA PROZORA! Predsednik Atalante poslao obaveštenje i pokušao da razveseli navijače!

Podeli vest

Gradonačelnik Bergama Đorđo Gori pozvao je navijače Atalante da se večeras ne okupljaju da bi zajedno gledali utakmicu Lige šampiona protiv Valensije, već da meč prati svako "u svojoj kući" zbog epidemije korona virusa

Predsednik Atalante je istakao da navijači ostanu u svojim domovima kako ne bi došlo do problema.

URNEBESNO! Otac sina umesto u školu ODVEO NA UTAKMICU, a OPRAVDANJE JE CEO SVET OSTAVILO BEZ TEKSTA!

- Hajde večeras da ne organizujemo okuljanja kod prijatelja, nemojte se okupljati da biste gledali utakmicu. Neka je svako gleda u svojoj kući - rekao je Gori.


Italijanska vlada je u ponedeljak uvela vanredne mere zbog širenja virusa i naložila je što manje kretanje stanovništva. Te mere će trajati do 3. aprila. Grad Bergamo i Lombardija su posebno pogođeni epidemijom.

Foto: reuters

Gori je preporučio da u slučaju pobede Atalante građani ne izlaze kako bi proslavili, ali je šaljivo dodao da je ipak svima dozvoljeno "vrištanje sa prozora".

Istovremeno, rupa navijača Atalante koja je kupila ulaznice za meč u Valensiji odbila je da povraćaj novca i zatražila da se on ulati bolnici u kojoj se leče mnogi zaraženi korona virusom.

Po navodima Gazete delo Sport, učestvovalo je više od 1.200 navijača i prikupljeno je oko 60.000 evra.

Revanš meč osmine finala Lige šampiona između fudbalera Valensije i Atalante igra se večeras u 21.00.

Italijanski tim je slavio u prvoj utakmici sa 4:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija