• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2020

21:10

KRITIČARI BRUJE: Lukino vreme je prošlo!

Fudbal

KRITIČARI BRUJE: Lukino vreme je prošlo!

Podeli vest

Fudbalski klub Real Madrid, kao i jedan od najboljih igrača ovog tima Luka Modrić tema su teksta poznatog američkog lista "Forbs"

 

Novinar "Forbsa" Džejson Petrigruv ističe da u poslednje vreme trener Zinedin Zidan sve više veruje u mladog Federika Valverdea te da Modrićevo vreme već polako prolazi.

(FOTO) JOVIĆ NAPUSTIO MADRID! Napadač Reala stigao kod devojke u Beograd!

- Ima 34 godine, Modrić više nema energiju iz svoje mladosti koja je uvek bila prednost njemu i Realu. Iako je i dalje sposoban za dodavanje i raketni šut, njegova sveukupna igra je u padu. Njegova situacija ne razlikuje se mnogo od Rakitićeve u Barseloni - piše novinar Forbsa Džejson Petigruv, a prenosi "Index".

Ovaj novinar dalje ističe kvalitete koje mladi Valverde ima u odnosu na iskusnijeg kolegu.

Foto: ap photo

- Valverde je dinamičan, žestok u duelima i ima veliku energiju. Sve ono što je imao hrvatski fudbaler kada je bio na vrhuncu. Vreme, naravno, ne čeka nikoga. Iako je šteta videti da tako bledi, Modrić može biti zadovoljan svojim doprinosom klubu u poslednjih osam godina. Prošle godine za njega je ozbiljno bio zainteresovan Inter, a i Modrić je navodno bio spreman da ode - dodaje se.

- Za sada bi Modrić trebalo da uživa u poslednjih 12 utakmica ligaške sezone i možda u još ponekoj u Ligi šampiona, ako Real u revanšu uspe da eliminiše Mančester siti. Onda će doći vreme da ode visoko uzdignute glave. Možda će napustiti Madrid pre početka sezone 2020/21, ali nikad neće biti zaboravljen - zaključuje se u tekstu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija