• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2020

15:10

KINEZI BEŽE IZ ŠPANIJE! Da, dobro ste pročitali! Fudbaleri Vuhana se vraćaju kući zbog koronavirusa!

Fudbal

KINEZI BEŽE IZ ŠPANIJE! Da, dobro ste pročitali! Fudbaleri Vuhana se vraćaju kući zbog koronavirusa!

Podeli vest

Fudbalski klub Vuhan Cal, inače iz grada koji je izvorište zaraze virusa korona, beži iz Španije i vraća se kući zbog epidemije

Tim beži iz Andaluzije, gde se nalazio od 29. januara. U Kinu se vraćaju u subotu i tako žele da izbegne komplikacije zbog pandemije u Španiji.

Vest je potvrdio trener ekipe Hose Gonsales.

- Problem je sada ovde, u Kini je praktično eliminisan. Nismo se do sada vraćali tamo zbog epidemije i odlaganja lige, ali smo zbog sadašnje situacije u Španiji odlučili da se vratimo - rekao je Gonsales.

TRANSFER KOJI JE IZAZVAO VELIKU PAŽNJU ČITAVOG SVETA! Fudbaler iz Španije prešao U VUHAN usred OGROMNE EPIDEMIJE!

POTVRDIO JAVNOSTI! Srpski AS priznao: Zatvorili su me u karantin i testirali na KORONU!

 

Kineski tim je 29. januara doleteo u Kadiz, svih 27 fudbalera je pregledano i niko nije imao simptome virusa korona

To je bilo pre nego što je suspendovana kineska liga, a nakon izbijanja epidemije, a njihov boravak je nekoliko puta produžavan zbog karantina u Kini.

NI ONI NISU MOGLI DA NASTAVE! Premijer liga donela VELIKU odluku zbog koronavirusa?

ŠTA ĆE BITI SA OMILJENIM TAKMIČENJEM LJUBITELJA FUDBALA? Sve je odloženo: Jedno je sigurno, LIGA ŠAMPIONA neće biti ISTA!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija