• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2020

14:27

LUKA NIJE TESTIRAN, EVO ŠTA NE SME DA RADI! Javio se Jovićev otac! Da li je SVE U REDU? Nije!

Fudbal

LUKA NIJE TESTIRAN, EVO ŠTA NE SME DA RADI! Javio se Jovićev otac! Da li je SVE U REDU? Nije!

Podeli vest

Trej Tompkins, košarkaš Real Madrida, zaražen je koronavirusom, pa su i košarkaši i fudbaleri morali u karantin

Luka Jović je za naše medije potvrdio da je delio bazen sa zaraženim Tompkinsom, a njegov otac Milana otkrio je šta se dešava u Realu.

- Luka mi je ispričao da je došao na trening i da su im kazali da moraju da se vrate kućama i da su od tog trenutka u kućnom karantinu - rekao je za Blic Milan Jović.

DELIO SAM BAZEN SA IGRAČEM KOJI IMA KORONAVIRUS! Luka Jović OTKRIO šta se dešava u Realu!

(FOTO) JOVIĆ NAPUSTIO MADRID! Napadač Reala stigao kod devojke u Beograd!

 

Na pitanje da li je Luka testiran na koronu, Jović otkriva: 

- Ne! Koliko znam niko od fudbalera nije testiran, već su im samo rekli da odu svojim kućama. Kretanje im je svedeno na minimum. Nema šetkanja po gradu, nema izlazaka koji nisu preko potrebni. Nemaju treninge u naredne dve sedmice, a da li će se posle toga vratiti fudbalu, videćemo.

To što je Luka delio bazen sa zaraženim Tompkinsom, ne mora ništa da znači.

ŠPANCI BRUJE - LUKA JOVIĆ ODSVIRAO SVOJE U REALU! Srpski reprezentativac na izlaznim vratima, čeka ga sastanak sa Zidanom!

SAMO DA DO OVOG LUDILA NE DOĐE! Ako se odluče za radikalne mere, Srbija može da ostane bez EP! I TO BEZ BORBE!

 

- Luka je imao problema sa petom, pa je zbog toga morao da ide na terapije u taj bazen. Ali mislim da to ne mora ništa da znači. Svi dolaze u isti trening centar. Za sada je najvažnije da svi budu unutra, da ne izlaze. Da je sve OK, nije. Ceo svet je blokiran. Možda je Španija trenutno na udaru, tako da on tamo mora da bude na oprezu. Nezgodna je situacija, sve je rizično, zato neka sedi kod kuće. On kaže da se dobro oseća i da je za sada sve u redu. Mislim da će ova situacija potrajati, ali najvažnije je da svi deluju u skladu sa onim što su im lekari kazali - rekao je Milan Jović.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kidy

pre 4 godine

IDIOT dosao je ovde ljude da zarazi retard!!!!!!!!!

laki

pre 4 godine

Pa kakve je odluke donosio vidi se da nema gram mozga.nemam nikakvo razumevanje za njega ako je pobegao iz izolacije.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17