• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2020

15:20

KONAČNO REŠENA MISTERIJA! Evo zašto je pao Salin avion!

Fudbal

KONAČNO REŠENA MISTERIJA! Evo zašto je pao Salin avion!

Podeli vest

Posle toliko vremena, konačno odgovori... Utvrđeno je zašto je pao avion u kojem je bio fudbaler Emilijano Sala

Argentinac je nastradao u padu aviona, a njegovo telo je pronađeno posle 17 dana potrage. Posle duge istrage utvrđen je i razlog.

Pilot Dejvid Ibotson je izgubio kontrolu jer je vozio suviše brzo.  Takođe u izveštaju stoji da on nije imao licencu kao i da je u avionu bilo karbon monoksida pre pada.

Da podsetimo, Emilijano Sala je neposredno pre tragedije potpisao ugovor sa Kardifom, koji ga je doveo za rekordnih 17 miliona evra. Nažalost, 29-godišnji fudbaler nikada nije zaigrao za člana Premijer lige.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija