• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2020

16:03

NORVEŽANI JASNI, NEĆE DA IGRAJU SA SRBIJOM! Poslali poruku UEFA, biće u KARANTINU 26. marta!

Fudbal

NORVEŽANI JASNI, NEĆE DA IGRAJU SA SRBIJOM! Poslali poruku UEFA, biće u KARANTINU 26. marta!

Podeli vest

Iz Fudbalskog saveza Norveške jasno su poručili da su poslali poruku UEFA da nemaju nameru da meč baraža za Evropsko prvenstvo protiv Srbije igraju usled pandemije koronavirusa.

Norveški savez je u petak objavio da nema želju da igra meč sa Srbijom, a saopštenjem su se oglasili posle nekih spekulacija u kojima se pričalo da bi meč ipak mogao da bude održan.

- Savez je lojalan vlasti i njenim odlukama i ograničenjima i takođe ima odgovornost prema situaciji u državi. Zato je sva aktivnost Saveza za april otkazana još u utorak ujutru. To se takođe odnosi na meč sa Srbijom 26. marta. To je datum kada su zabranjene sve sportske aktivnosti u Norveškoj -  piše u saopštenju Fudbalskog saveza Norveške.

ŠOK U NORVEŠKOJ PRED SRBIJU! Već ima preko 100 obolelih od koronavirusa, PROTIV "ORLOVA" ĆE MORATI BEZ NAVIJAČA!

ŠAMARČINA KORONI! Tadić je jedan HRABAR čovek!

 

- To znači da ne planiramo meč na "Ulevalu" tog dana. Informisali smo UEFA o tome uz preporuku norveških vlasti. Produžetak obaveznog karantina znači i da će svi igrači koji dođu u Norvešku biti u karantinu 14 dana i da će biti u karantinu na dan utakmice. Savez ne odlučuje o tome da li će meč sa Srbijom biti otkazan ili odložen. To ćemo znati posle telefonske sednice UEFA 17. marta -  poručuju Norvežani.

Norveška inače trenutno ima 895 osoba koje su zaražene koronavirusom, čak 95 više nego u četvrtak. Po broju zaraženih Norveška je deseta u svetu, a sa 165 slučajeva na milion stanovnika Norveška je druga odmah iza Italije tako da je situacija sa virusom COVID-19 u ovoj državi veoma ozbiljna.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 4 godine

Norvežani žele da eliminišu Srbiju bez igre. Ne želite da igrate, diskvalifikacija.

mmmrywr

pre 4 godine

Nije to u pitanju. Jednostavno ne zele da preuzimaju odgovornost.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija