• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2020

13:46

KOKEZA POD MEDICINSKIM NADZOROM, DOBRO SE OSEĆA! FSS se oglasio povodom stanja predsednika!

Fudbal

KOKEZA POD MEDICINSKIM NADZOROM, DOBRO SE OSEĆA! FSS se oglasio povodom stanja predsednika!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije obratio se putem saopštenja i potvrdio da je prvi čovek Saveza Slaviša Kokeza pozitivan na koronavirus

Predsednik FSS Slaviša Kokeza zarazio se koronavirusom u Milanu, kako je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ POTVRDIO: Kokeza dobio koronavirus u Milanu! Dobro se oseća!

ŠUKER POTVRDIO: Bojim se da se EP neće igrati ove godine, to je i moj stav!

 

- Fudbalski savez Srbije želi da obavesti sportsku i fudbalsku javnost da je posle detaljnih pregleda utvrđeno da je predsednik Slaviša Kokeza pozitivan na virus COVID-19. Želimo da naglasimo da se predsednik fudbalske organizacije nalazi pod medicinskim nadzorom i da se dobro oseća, a Fudbalski savez nastavlja svoje redovne aktivnosti - navodi se u saopštenju i dodaje:

Foto: Ivan Čorbić

 

 

- Shodno novonastaloj situaciji naša fudbalska organizacija ponaša se društveno odgovorno i u skladu sa preporukama Vlade Srbije, odnosno Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID -19. Ovim putem predsedniku želimo brz i uspešan oporavak, a istovremeno apelujemo na sve pojedince, klubove i institucije da se ponašaju odgovorno u danima koji dolaze kako bismo maksimalno smanjili pošasti pandemije koronavirusa - piše u saopštenju.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija