• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2020

23:14

(FOTO) SRPSKI FUDBALER ZARAŽEN KORONOM SE JAVIO IZ KARANTINA! Vlahović ne gubi smisao za humor ni u teškim trenucima!

Fudbal

(FOTO) SRPSKI FUDBALER ZARAŽEN KORONOM SE JAVIO IZ KARANTINA! Vlahović ne gubi smisao za humor ni u teškim trenucima!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović javio se putem društvenih mreža i podelio svoja iskustva sa korona virusom

 

Vlahoviću je dijagnostivikovan COVID 19 tokom četvrtka, a dan kasnije on se javio svojim pratiocima na Instagramu putem video prenosa i pokazao da se odlično nosi sa bolešću.

UZBUNA U ITALIJI! Jedan fudbaler zaražen koronavirusom!

- Imao sam temperaturu 37 stepeni jednog jutra, uzeo sam lek da je spustim, nije pomoglo i otišla je na 39 - priča Vlahović koji je potom tražio da se testira zbog drugih.

Jedan od oko pet hiljada fanova koji su pratili "lajv" putem društvenih mreža postavio mu je pitanje o korona virusu, a Srbin je uzvratio šalom, "Hladi se i meni korona u frižideru".

Takođe, Vlahović je prihvatio izazov koji za svrhu ima pomoć italijanskim bolnicama jer to područje centar zaraze u Evropi.

- Prihvatio sam izazov "ostani kod kuće" kako bismo zajedno pomogli italijanskim bolnicama. Idite na @chefaticalavitadabomber, kliknite na link u opisu profila i donirajte - rekao je Vlahović u video snimku na Instagramuu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija