• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2020

18:10

(FOTO) PANTELIĆ BIO NA PROMOCIJI FILMA, PA SAZNAO DA JE ZARAŽEN! Sa njim bila i žena Miloša Teodosića!

Fudbal

(FOTO) PANTELIĆ BIO NA PROMOCIJI FILMA, PA SAZNAO DA JE ZARAŽEN! Sa njim bila i žena Miloša Teodosića!

Podeli vest

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić zaražen je koronavirusom, ali je možda veći problem što je bio izložen velikom broju ljudi samo tri dana nakon što je saznao da je pozitivan na CODID-19

 

 

Pantelić je pre tri dana bio na premijeri filma "Hotel Beograd" u Sava Centru. Tu je bio u kontaktu sa velikim brojem ljudi.

JOŠ JEDAN SRBIN ZARAŽEN KORONOM! Marko Pantelić pozitivan na COVID-19!

Zajedničku fotografiju sa Pantelićem objavila je njegova kuma, Jelisaveta Orašanin Teodosić, supruga Miloša Teodosića, koja takođe glumi u filmu, u kojem glavnu ulogu tumači Miloš Biković.

Foto: Instagram/printscreen

Pored njih, u opasnosti od virusa su i ostali glumci koji su bili u bilo kakvom kontaktu sa Markom tom prilikom, a mnogi od njih ga dobro poznaju i dovoljno je bilo samo jednom da se pozdrave da se virus prenese na njih.

Na promociji je bilo mnogo poznatih ličnosti iz sveta glume i džetseta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija