• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2020

19:36

BIĆE POSLA ZA DRŽAVNE ORGANE! Premijerka prozvala igrače koji su došli u Srbiju, a nisu u izolaciji!

Fudbal

BIĆE POSLA ZA DRŽAVNE ORGANE! Premijerka prozvala igrače koji su došli u Srbiju, a nisu u izolaciji!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić na današnjoj konferenciji prokomentarisala je činjenicu da sportisti koji ulaze u Srbiju ne idu u karantin već se slobodno kreću

Premijerka Srbije Ana Brnabić je već žestoko kritikovala državljane koji su doputovali u zemlju uz neodgovorno ponašanje, a u sredu je na konferenciji istakla da je to slučaj i sa fudbalerima!

(FOTO) LJUDI U PANICI, A PROVOKATIVNA SRPKINJA...Evo šta radi u izolaciji se*si ćerka Ramba Petkovića!

- Imamo negativne primere naših fudbalera koji u inostranstvu igraju za milionske ugovore, a posle dolaska u Srbiju nisu u izolaciji, tu će biti posla za istražne organe - rekla je Ana Brnabić.

Inače, od srpskih igrača koji su ostali u inostranstvu, Alaves Ljubomira Fejse je pogođen korona virusom (čak 15 zaraženih), jedan igrač Herte boluje od korone, ali to nije Marko Grujić.

Nije jasno na koga je predsednica Vlademislila. Možda baš na Nikolu Ninkovića koga je naša kamera uhvatila ove srede u jednom od beogradskih lokala...?

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija