• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportklub

18.03.2020

22:46

UPLAŠENI SMO I NERVOZNI! Srpski reprezentativac se javio iz Engleske!

Fudbal

UPLAŠENI SMO I NERVOZNI! Srpski reprezentativac se javio iz Engleske!

Podeli vest

Naš reprezentativac Aleksandar Mitrović javio se iz Engleske i otkrio kakva je situacija na ulicama Londona u jeku borbe protiv koronavirusa

- Kao i u svim zemljama širom Evrope, i ovde se sprema taj najgori scenario – ponašanje ljudi, medija, sve vodi ka tome da se za sedam do 14 dana očekuje najjači udar virusa. Prazne se radnje, nestaje hrane, ali što se tiče obolelih, za sada nije toliko strašno kao u Italiji i Španiji. Ide nagore, živi se koliko-toliko normalno, ali očekujemo karantin u narednih nekoliko dana. Za sada sve radi normalno - kaže Mitrović za Sport klub i dodaje:

PREMIJERLIGAŠI U POTERI ZA SRBINOM! Mitrović pred selidbom iz Fulama, pojavio se novi zainteresovani klub!

- Trenutno je sve do nas. Savetovali su nas naravno da sedimo kod kuće što više, da se ne krećemo po mestima gde ima mnogo ljudi. Ipak, moraš kad-tad da izađeš zbog svega što je potrebno za život. Trebalo je danas da treniramo, ali odloženo je za ponedeljak, čekaju se nove mere Vlade. Sedim kod kuće sa porodicom u izolaciji, izlazim kad moram i to je to, slična situacija kao i kod nas.

Foto: REUTERS/Francois Lenoir

Mitrović kaže da je u kontatku sa nekoliko saigrača.

- Svako ima nekoliko igrača sa kojima je blizak, čuo sam se sa nekim saigračima. Svi smo nervozni, uplašeni i u nekoj neizvesnosti. Kao i ja, svi se najviše boje za porodice, za svoje roditelje više nego za sebe. Mi smo sportisti, naša tela su jača i lakše bismo se izborili. Starije osobe su izloženije i teže će preboleti taj virus. Neizvesnost vlada kod svih nas, pratimo i kod nas šta se dešava. Nisam doživeo ovako nešto u svom životu, sve se polako gasi i svi očekuju da će nešto loše da se desi.

Srpski centarfor je u dosadašnjem delu Čempiošipa igrao sjajno i postao prvi strelac lige.

- Sve je to lepo, ali ovo je ipak nešto više od fudbala, više od sporta, ljudski životi su u pitanju i mislim da to sve sada treba da stavimo u stranu, ceo sport. Treba da se pripremimo za opasni virus što je bolje moguće, da se izolujemo i da slušamo stručnjake. Kad se sve Bože zdravlja završi, lako ćemo se vratiti na sport - zaključuje Mitrović za Sport klub.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija