• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

19.03.2020

07:42

SRPSKI REPREZENTATIVAC DOVEO U OPASNOST ŽIVOTE BROJNIH LJUDI! Policija HAPSI JOVIĆA ako ga nađe na ulici

Fudbal

SRPSKI REPREZENTATIVAC DOVEO U OPASNOST ŽIVOTE BROJNIH LJUDI! Policija HAPSI JOVIĆA ako ga nađe na ulici

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Luka Jović doputovao u Beograd iz Španije, koja je žarište koronavirusa i umesto da se izoluje, šetao se gradom sa devojkom Sofijom Milošević. Zbog vanrednog stanja preti mu zatvorska kazna

Srpski fudbaler Luka Jović (22) zbog neshvatljivog poteza mogao bi da završi u zatvoru! Napadač Real Madrida napustio je karantin u Madridu, žarište epidemije koronavirusa, i došao u Beograd, a umesto da se izoluje, on se šetao po gradu sa devojkom Sofijom Milošević (29)!

Sve zbog rođendana
Španija je obustavila međunarodni saobraćaj, ali je Luka zaobišao blokadu da bi bio uz Sofiju za njen rođendan

Jović je, zajedno sa ostalim fudbalerima Reala, prošle nedelje smešten u kućni karantin u Madridu zato što je bio u kontaktu sa zaraženim košarkašem "kraljevskog kluba" Trejom Tompkinsom. Nedugo potom Španija je zbog epidemije zatvorila svoje granice i obustavila sav međunarodni saobraćaj, ali je Jović pronašao način da zaobiđe blokadu i dođe kod Sofije, koja je juče proslavila 29. rođendan!

Kupio joj telefon

Mladi fudbaler je u prethodnih nekoliko dana više puta viđen u u Beogradu na javnim mestima, čime je direktno ugrozio živote brojnih građana srpske prestonice. Srbija je u subotu, 14. marta, propisala meru kojom svi naši državljani koji dolaze iz Španije moraju odmah u karantin. To znači da bi Jović, ukoliko ga organi reda zateknu na ulici, mogao da dobije zatvorsku kaznu do tri godine.
To potvrđuje i naš izvor iz policije.

Foto: tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

- Jović je došao iz područja u kojem je žarište zaraze i zbog toga je morao da ide u samoizolaciju. On očigledno nije dobro razumeo koliko je situacija ozbiljna. Ako ga organi reda vide na ulici, legitimisaće ga i u najmanju ruku će ga sprovesti kući. Kako je na snazi vanredno stanje u zemlji, za nepoštovanje obavezne samoizolacije moguća je i zatvorska kazna od tri meseca do tri godine - objašnjava naš sagovornik.

Jovićev potez razbesneo je i mnoge ljude iz njegovog okruženja. One koji su ga sretali i bili u njegovoj blizini posebno može da brine njegova izjava od pre sedam dana, kada je rekao da je koristio isti bazen kao zaraženi košarkaš Tompkins. On je tu izjavu dao prošlog četvrtka, a u Beogradu je viđen u ponedeljak.

Naš izvor blizak paru kaže da je mladi fudbaler već obišao mnoga mesta u Beogradu.

- Luka je došao da bude sa Sofijom za njen rođendan. Viđeni su u jednoj prodavnici elektronske opreme, gde su išli kako bi Luka svojoj devojci kupio telefon za rođendan. Njih dvoje nisu marili za epidemiju koronavirusa, ali su se u poslednja dva-tri dana smirili u njenom stanu u Beogradu. Hrane se uglavnom brzom hranom, putem dostave - objašnjava naš izvor blizak paru.

Foto: Instagram/printscreen

Smeta mu dekolte

Da čitava stvar bude još gora, nije samo Luka Jović bio u blizini osoba zaraženih koronavirusom, već to važi i za Sofiju. Ona je 11. marta bila na premijeri filma "Hotel Beograd" u Centru "Sava" u Beogradu, a na tom događaju bio je i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić, za kojeg se kasnije ispostavilo da je pozitivan na kovid-19.

Sofija je na tom događaju bila veoma nasmejana i raspoložena, a okupljenim novinarima je rekla da joj je dečko zamerio na stilu oblačenja, pošto je došla u kratkoj crnoj haljini, s otvorenim dekolteom. Ona se posle toga nije oglašavala, a Jović je juče na Instagramu okačio fotografiju svoje devojke uz komentar "Srećan rođendan, ljubavi."

Žele ga Totenhem i Napoli

Pre nego što je počela strahovita epidemija koronavirusa, status Luke Jovića u Real Madridu bio je nejasan. On nije bio u protokolu na nekoliko poslednjih utakmica, propustio je i "el klasiko" protiv Barselone, ali trener Zinedin Zidan i dalje je govorio kako računa na njega. Španski i italijanski mediji pišu da će on narednog leta napustiti Real, a da su favoriti za dovođenje Napoli i Totenhem. Italijani smatraju da bi u Napoli mogao da ga dovede njegov menadžer Fali Ramadani, dok menadžer Totenhema Žoze Murinjo mladog Srbina vidi kao rešenje za probleme u napadu.

Milan Jović: Luka nema koronu

Milan Jović, Lukin otac, u izjavi za naš list tvrdi da je njegov sin već odradio test na koronavirus i da su nalazi negativni. Takođe, kaže da je od kluba dobio dozvolu da napusti Madrid.

- Testiran je na koronavirus i negativan je. Sve je u redu s njim. Došao je pre četiri ili pet dana. Luka je dobio dozvolu od trenera i predsednika Real Madrida da može da napusti klub, kao što su dobili i mnogi fudbaleri Reala iz drugih država. Dobio je plan i program treninga, a on će ga ispoštovati u Beogradu - tvrdi Jović senior.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
surovi

pre 4 godine

Dobro je da se nije družio sa penzionerima jer bi, na kraju, jadni penzioneri bili krivi !!! BILMEZU kazna ... ZATVORSKA, nadobudnoj devojčici NANOGICA i zabrana izlaska do 6 meseci !!!

Penzionerj

pre 4 godine

Slazem se. Tog manijaka pod hitno u zatvor. Ako je bogat, moze sve. Jos dobio veliki tekst i publicitet. Bas nas briga njegov zivot, budala napaljena.

branko1

pre 4 godine

Njega I njemu slične dupeglavce zatvoriti I strogo kazniti.Najopasniji po nas su šupljoglavci I budaletine, tipa Jovića ,koji I ne znaju gde im je dupe a gde glava,pa je I normalno da prave svinjarije

zoki

pre 4 godine

Ja bi mu produzio karamtin sa 28 dana do nove godine .

Pele

pre 4 godine

Totalna nepismena sirovina. Da je neko drugi bio bi do sada uhapsen, a kobajagi milicija nezna gdije a zna gde mu drolja stanuje. Svi koji su bili u kontaktu snjim i ovom njegovom droljom u izolaciji maksimalnoj pa neka objasnjava Realu gde je bio!.

Goran

pre 4 godine

Paravac u stan pa u karantin pa posle neka se češe.

Lea

pre 4 godine

Sta ocekivati od jednog fudbalera, mozak mu ne smeta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija