• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2020

11:55

REAL SPREMA OTKAZ JOVIĆU? ŠPANCI BRUJE! Luku će GREŠKA SKUPO DA KOŠTA! U igri je njegova BUDUĆNOST u klubu!

Fudbal

REAL SPREMA OTKAZ JOVIĆU? ŠPANCI BRUJE! Luku će GREŠKA SKUPO DA KOŠTA! U igri je njegova BUDUĆNOST u klubu!

Podeli vest

Luka Jović je napravio sebi strašan problem pošto je dobio krivičnu prijavu, jer nije poštovao samoizolaciju po dolasku u Srbiju iz Španije

Real Madrid je dozvolio Joviću da se vrati u Srbiju u jeku koronavirusa iako su svi igrači bili u samoizolaciju, zbog njegovog sina koji je u Beogradu. Ali, Luka umesto da miruje u stanu, on se sa devojkom Sofijom švrćkao po gradu.

Kako piše Marka ne samo da mu preti kazna od Reala zbog krivične prijave, nego će ovo što je napravio uticati na njegovu budućnosti na Santiago "Bernabeu".

TRESE SE SRBIJA, JOVIĆU PRETI ZATVOR! Pravdao se, EVO ŠTA JE REKAO POLICIJI zašto je prekršio SAMOIZOLACIJU!

(FOTO) JOVIĆ OPASNO RAZBESNEO SRBIJU! Svi su ogorčeni, OSULI DRVLJE I KAMENJE, a OVAKO BI MOGAO MALO DA SE ISKUPI!

 

Krivična prijavu su samo Madriđani dodali na spisak koji obiluje minusima koje je napravio srpski reprezentativac od dolaska u Real, a koji bi mogli da ga koštaju posla u Madridu.

Španci navode kako na terenu nije opravdao uloženih 60 miliona evra, zatim, kako je stidljiv, nije se uklopio u ekipu, ne druži se sa saigračima...Takođe, nije posebno popularan među navijačima, zameraju mu i što je distanciran od medija, kao i da nema interakciju sa navijačima putem društvenih mreža. A, ono što je najgore, čini se da je definitivno izgubio podršku Zinedina Zidana.

JOVIĆU NE GINE ZATVOR AKO SE UTVRDI DA JE NEKOGA ZARAZIO! Evo zašto mu je Real DOZVOLIO DA SE VRATI U BEOGRAD!

(VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ NEMA DILEMU! Evo šta će biti sa Jovićem!

 

Prekršajna prijava u Srbiji zbog kršenja saoizolacija mogla bi da bude kap koja će preliti čašu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija