• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2020

13:11

I POSLE SVEGA TVRDI DA NIJE ZNAO! Jović se ponovo pravdao, pa otkrio da li će pomoći Srbiji!

Fudbal

I POSLE SVEGA TVRDI DA NIJE ZNAO! Jović se ponovo pravdao, pa otkrio da li će pomoći Srbiji!

Podeli vest

Luka Jović je ovih dana u centru pažnje jer je napravio veliku glupost... Prekršio je pravila karantina, dobio je krivičnu prijavu, a još uvek tvrdi da nije bio do kraja upućen šta ne sme da radi

Jović pokušava da se izvadi i opravda svoje postupke.

Kao što sam već rekao prekršio sam izolaciju zato što nisam bio upućen u pravila iste. Znam da je teško za poverovati, ali tako je. U zemlji iz koje ja dolazim, pa čak i u Italiji koliko možemo da vidimo na internetu, sve osobe koje su u karantinu mogu da izađu da bace smeće jednom dnevno, da odu do apoteke ili prodavnice. Shodno tome ja sam pomislio da ista pravila važe i ovde - nevešto se pravdao u razgovoru za "Objektiv".

Foto: Informer

Nastavio je u istom ritmu.

Moja greška je što se nisam bolje raspitao, ali smatram da je bitno da se tačno naglase uslovi, pogotovo za ljude koji dolaze iz inostranstva. Moja namera nije bila da okrivim organe vlasti za moje neznanje, ja sam bio upoznat sa tim da idem u samoizolaciju, za šta postoji i papir koji će to dokazati.

On navodi da nije znao da ne sme do apoteke ili prodavnice.

- Kao što sam naveo malopre, nije problem bio u obaveštenosti o izolaciji. Ja sam dobio papir gde je pisalo da ću biti u izolaciji naredne dve nedelje i da ćemo biti u kontaktu putem telefonskih linija. Ali na tom papiru nije pisalo da ne smem do apoteke ili prodavnice. Ja sam svakako planirao da budem u izolaciji zbog naredbe kluba. Moje neznanje i neupućenost se odnosi na to kako se treba ponašati u samoizolaciji, odnosno, da li smem da izlazim napolje u određenim uslovima.

Jović je istakao da je spreman da snosi posledice za svoja dela.

Napadač Rela je dodao i da će pomoći.

Naravno da ću pomoći, ja sam i pre pomagao i neću ni sada prestati. To što ja ne iznosim u javnost kada, kome i kako pomažem, ne znači da to i ne radim. Smatram da najhumaniji ljudi ne pomažu drugima samo pod reflektorima i kada drugi gledaju - zaključio je Jović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubvel

pre 4 godine

Koja glupost Luke Jovića. Sad hoće i Srbiju da ubedi da smo glup narod a on pametan. Dobio je naredbu za izolaciju i nije istu postovao. Znamo da elektroprodavnica, gde je kupio mobilni za Sofiju, nije apoteka. Isto tako ni restoran nije apoteka. A otac ga brani da je išao u market a ne apoteku. Pomoći će sad kad mu je prigustilo. Lično da mi daju njegovu pomoć, odbio bi jer s tim kupuje sebi slobodu od odgovornosti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija