• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2020

16:10

OVO NIKAKO NIJE DOBRO! Bez publike na stadionima do kraja sledeće sezone!

Fudbal

OVO NIKAKO NIJE DOBRO! Bez publike na stadionima do kraja sledeće sezone!

Podeli vest

Koronavirus uzeo je ozbiljnog maha u svetu sporta, a ako je suditi po prognozama stručnjaka, publike na stadionima širom sveta neće biti u jako dugom periodu koji je pred nama

Kristijan Drosten, jedan od vodećih virologa u Nemačkoj, čovek koji savetuje i kanelarku Angelu Merkel, priprema javnost da se spremi da bude strpljiva. Cela ova epidemija po svemu sudeći neće brzo proći.

LJUDINO, NAKLON DO PODA! Fudbaler Bajerna donirao 1.000.000 evra za borbu protiv koronavirusa!

- Ne verujem da ćemo u doglednoj budućnosti puniti fudbalske stadione. To jednostavno nije neophodno i ne vidim da će se publika vratiti na stadione do sledeće godine, negde u ovo vreme -jasan je 48-godišnji Drosten, u Nemačkoj inače poznat po tome što vrlo precizno i iskreno govori o posledicama pandemije.

Foto: reuters

U ovom konkretnom slučaju, to je kristalno jasno, Dorstenove reči bi trebalo shvatiti kao signal da na tribine niko u Nemačkoj – a samim tim verovatno ni na drugim delovima planete – neće moći pre početka sezone 2021/2022. Prosto, ako već tribine budu prazne do marta ili aprila 2021. teško da će neko biti spreman na rizik zbog mesec ili dva kad je već cela godina izgubljena.

- Ima nekih stvari koje su divne, ali koje sistemski nisu neophodne i koje ćemo morati da još dugo izbegavamo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija