• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2020

16:30 >> 16:45

MUK U TORINU! Oglasio se Juventus u vezi zaraženih koronavirusom!

Fudbal

MUK U TORINU! Oglasio se Juventus u vezi zaraženih koronavirusom!

Podeli vest

Fudbalski klub Juventus saopštio je da su do sada potvrđena tri slučaja zaraze korona virusom njegovih fudbalera. U pitanju su Danijele Rugani, Blejz Matuidi i Paolo Dibala, dok Kristijano Ronaldo i pored medijskih spekulacija nije pozitivan na COVID-19

Portugalac je odmah po prekidu takmičenja otišao u Madeiru, gde provodi vreme u izolaciji sa svojom porodicom i za sada je negativan.

VAŽNO JE! RONALDO IMA PORUKU ZA SVE NAS! Možete i voleti i mrzeti, ali je pogodio TAČNO U METU!

 

 

Neki fudbaleri, poput Miralema Pjanića ili Gonzala Iguaina, već su otišli iz Torina u domovinu, a po povratku u Italiju čekaće ih dvonedeljni karantin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija