• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2020

21:30

VAPAJ SRBINA IZ ĐENOVA: OVO JE GORE OD RATA! Nekadašnji igrač Partizana u strahu!

Fudbal

VAPAJ SRBINA IZ ĐENOVA: OVO JE GORE OD RATA! Nekadašnji igrač Partizana u strahu!

Podeli vest

Nekadašnji igrač Partizana i reprezentativac Srbije, a sada igrač Đenova Ivan Radovanović rekao je da je u strahu zbog čitavog stanja u svetu

Aktuelna situacija sa pandemijom dočekala je Radovanovića u Beogradu.

DRAMA U ITALIJI, MIHA RATNIK PORUČIO IZ IZOLACIJE: Moramo da se BORIMO! Zajedno!

- Tada smo imali rat, mogli ste da pobednete. Ovaj virus ne vidite, tako da me ovo više plaši. Ja sam u Beogradu. Italiju smatram svojim domom jer tamo živim 12 godina, a moje ćerke su rođene u Veroni. Zajedno sa medicinskim osobljem sam još pre operacije kolena odlučio da odem u Srbiju narehabilitaciju. Operisao sam se 24. februara i otišao, nakon toga se sve izdgogađalo - rekao je Radovanović u izjavama za Il Secolo XIX.

Kako doživljavate ovaj težak period za čitavu planetu.

- Srećom sam ovde sa porodicom. Vidim da su mnogi moji drugovi sami, njihove porodice su u drugim gradovima i žao mi je što pate. Svakodnevno smo na „četu“, kontakti su neprekidni, čak i sa šefom, trenerima i mnenadžero Pelegrijem.

Foto: AP/Photo

Radovanović iz vremena dok je nosio dres Kjeva

Italijane zanima kakva je situacija u Srbiji?

- I ovde se svakim danom pogoršava situacija, sve se zatvara i sve više postaje zabrinjavajuće.

Mnogi situaciju poređuju sa ratnim stanjem.

- Kad je bilo rata, bilo je bombi, morali ste da se sakrijete i molite. Sada je tu neprijatelj koji se ne vidi, ne osećate ga, ali vas boli i ne možete ništa da učinite. To je gore od rata strah je novi i još više ga se plašite - ponavlja Radovanović.

Šta mislite o ljudima koji ne ostaju kod kuće, uprkos zabranama.

- Ovo se mora ozbiljno shvatiti i sluštai šta govore lekari i vlast. Jer postoji mogućnost da ste bolesni, to ne znate i prenosite drugima. Morate biti odgovorni. Nije tako teško ostati kod kuće u pidžami. Kada se ljudi žale jednostavno moraju da razmišljaju o lekarima i svima onima koji rizikuju život zajedno sa bolesnim ljudima - dodao je Radovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija