• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2020

14:38

OKRUTNO! NIKO NIJE MOGAO DA GA ZAGRLI, VIDI... Mijatović neutešan posle smrti velikog prijatelja!

Fudbal

OKRUTNO! NIKO NIJE MOGAO DA GA ZAGRLI, VIDI... Mijatović neutešan posle smrti velikog prijatelja!

Podeli vest

Nekadašnji prvi čovek "kraljevskog kluba“ Lorenco Sanc, koji je Mijatovića doveo u Madrid i tako obezbedio titulu šampiona Evrope, preminuo u 76. godini od posledica koronavirusa

Nekadašnji predsednik Reala iz Madrida preminuo je od posledica koronavirusa. Njegova smrt potresla je Španiju i Evropu i prilično slomila nekadašnjeg fudbalera naše zemlje Predraga Mijatovića.

Kakav je čovek bio Lolo najbolje zna Predrag Peđa Mijatović, jedan od najuticajnijih novajlija Reala pod Sanzovim rukovodstvom, plaćen Valensiji 1.426.000.000 tadašnjih pezeta, leta 1996.

VELIKA TUGA! Otišao je ČOVEK koji je PROMENIO KARIJERU bivšem reprezentativcu i LEGENDI PARTIZANA!

MADRID ZAVIJEN U CRNO! Mijatović otkrio jezive detalje o smrti bivšeg predsednika Reala!

 

Danima sam bio u kontaktu sa njegovim sinom Fernandom. Nažalost, znali smo da ga čeka smrtonosan ishod zbog opake bolesti. Baš sam tužan. Lorenco mi nije bio predsednik, već prijatelj. Ode čovek na okrutan način. Potresno je što porodica nije od njega mogla da se oprosti na dostojan način, da ga makar vidi, zagrli... Ništa - rekao je za španske medije Peđa Mijatović.

Mijatović je izgubio velikog prijatelja.

- Baša veza je još više ojačala pošto je otišao sa mesta predsednika. Viđali smo se na ručkovima, primećivao sam još tad je imao određene zdravstvene probleme, ali da će nas ovako brzo napustiti nisam mogao da pretpostavim. Za sve je kriv virus korona. Kadgod smo se sreli pričali smo o fudbalu, razumeo je igru, bila mu je to druga velika strast u životu. Razume se, posle porodice. Interesovao sam se kako gleda za novajlije u Realu, komentarisali smo učinak kluba. Imao je i nedosanjan san...

SAMO DA MI SINOVI NE BUDU IDIOTI! Zidan svima održao lekciju!

(VIDEO) CEO SVET STAO, A ONI... Evo šta rade fudbaleri dok su u IZOLACIJI!

 

Otkrio je as Reala kakav je privatno bio  Lorenco Sanc.

- Odavao je poštovanje. Visok, snažan, u besprekorno ispeglanom odelu. Toliko ljubazan da je razoružavao i one koji ga nisu poznavali, posle pet minuta razgovora s njim su se smejali. Nikad nije posezao za rečenicom 'ja sam predsednik'. Razgovarao sam sa Šukerom i Sedorfom, saglasili smo se da nas je napustio prijatelj, a ne predsednik. Pojava.

Kaže da je često dolazio na trenige i ako bi video da je neko tužan, prišao bi mu, saslušao problem, posavetavo očinski. Pomogao je i Mijatoviću.

-  Nekoliko dana pred El Klasiko, decembra 1996, moj sin Andrej je morao na hitnu operaciju, zbog hidrocefalitista, bolesti koja ga je pratila od rođenja i zbog koje nas je, tri godine kasnije, prerano napustio. Možete misliti koliko sam bio pogođen. Lorenco je kompletan klub stavio meni na raspolaganje. Sve službe su se zauzele. Rekao mi je da će poštovati moju odluku vezanu za igranje protiv Barselone kakva god ona bila. Kad je Lorenco želeo da vam pomogne, bio je u stanju da pomera planine. Odlučio sam da igram, čak sam dao gol za 2:0. Tog dana sam zanavek osetio veličinu kluba, predsednika i saigrača.

 

 

 

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija