• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2020

07:15

(FOTO) FUDBALER REALA PAO NA ZANOSNU ORIJANU! Zbog ove plavuše spreman da uradi bilo šta!

Fudbal

(FOTO) FUDBALER REALA PAO NA ZANOSNU ORIJANU! Zbog ove plavuše spreman da uradi bilo šta!

Podeli vest

Malo pre nego što su svi fudbaleri Real Madrida morali u karantin jedan od njih je bio odlučan da što pre dođe u kontakt sa zanosnom plavušom Orijanom Marcoli

 

Pre nego što su morali u izolaciju, fudbaleri Reala su često u svlačionici pominjali razne devojke sa estrade.

(FOTO) NEKO IZOLACIJU KORISTI I DA SE NABACUJE DEVOJKAMA! Napadač Reala merka atraktivnu plavušu!

Jedna od njih je i Orijana Marcoli čiju priču su nedavno preneli skoro svi španski mediji. A ona glasi da joj se udvarao poznati fudbaler Reala čije ime nije želela da otkrije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La sensualidad es un arte, la perversión está en la mente de las personas. ? Foto: @joan_crisol ?

Објава коју дели ORIANA MARZOLI (@orianagonzalezmarzoli) дана 24. Феб 2020. у 6:30 PST

 

Mediji prenose da je sve "procurilo" kada je Orijana razgovarala sa prijateljicom koju je posetila u Dubaiju. Navodno je tada istakla da je igrač veoma poznat, kao i rangu Ronalda ili Dejvida Bekama.

Priča ide dalje da se Orijana još premišlja da da broj fudbaleru koji je bio očaran njenim fotografijama na Instagramu, dok ju je drugarica ubeđivala da mu prvo traži buket ruža u zamenu za broj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué os parece este outfit? Con cuál profesión lo asociaríais? ???‍???‍???‍⚖️??‍? #coronavirus ?

Објава коју дели ORIANA MARZOLI (@orianagonzalezmarzoli) дана 17. Мар 2020. у 7:34 PDT

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué tal me sienta Dubái? ???✨? a mi me está encantando...?✨?

Објава коју дели ORIANA MARZOLI (@orianagonzalezmarzoli) дана 1. Мар 2020. у 6:33 PST

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija