• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2020

21:09

NIJE SAMO JOVIĆ, NAPOLI HOĆE JOŠ JEDNOG SRBINA! Gatuzo spreman da odreši kesu, u igri oko 50.000.000 evra!

Fudbal

NIJE SAMO JOVIĆ, NAPOLI HOĆE JOŠ JEDNOG SRBINA! Gatuzo spreman da odreši kesu, u igri oko 50.000.000 evra!

Podeli vest

Nakon što su se pojavile informacije iz Italije, da Napoli želi da u svoje redove dovede Luku Jovića, iz istih medija stižu vesti da klub iz Napulja želi još jednog srpskog reprezentativca

 

Kako piše "Tutosport", Napoli pred Jovića u svojim redovima želi i štopera Fiorentine, Nikolu Milenkovića.

MOLIM VAS, NEMOJTE IZLAZITI NAPOLJE! Srpski fudbaler zaražen koronom ima nešto važno da poruči svima u Srbiji!

Treba istaći da Milenković jeste verovatno najveća želja Napolija u defanzivi, ali je taj tim pratio i druge igrače. Između ostalog i Amira Rahmanija te Maraša Kumbulu.

Foto: tanjug/Cafaro/LaPresse via AP

Ovo nije prvi put da Napoli pokazuje interesovanje za Blekija. Bilo je tako i letos kada se Milenković našao na spisku želja Karla Anćelotija. Tada je Fiorentina tražila 30.000.000, a ako je verovati informacijama iz Italije, sada ta cifra iznosi oko 50.000.000!

U Firenci to smatraju neozbiljnim početkom pregovora, čak se pričalo da bi to moglo da "ohladi" interesovanje Nikole Milenkovića da promeni sredinu i zaigra za njih kako tog leta, tako i kasnije. Videćemo da li je zaista tako.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija