• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2020

20:35

UDARI NA LUKU NE PRESTAJU! Englezi unakazili Jovića, Srbina nazvali IDIOTOM!

Fudbal

UDARI NA LUKU NE PRESTAJU! Englezi unakazili Jovića, Srbina nazvali IDIOTOM!

Podeli vest

Luka Jović nastavlja da puni strane medija, kako domaćih, tako i stranih. Ovoga puta napadač Reala našao se na meti Engleza. Bili su brutalni

Poznati "Dejli mejl" napravio je priču o koronavirusu i šta se sve dešavalo u svetu sporta. Oni su objavili neke dobre primere poput Nevila ili Zahe, a onda su udarili na Srbina.

Do detalja su znali šta je Jović uradio i kako je prekršio pravila i dobio krivičnu prijavu. Nisu imali milosti a u naslovu su čak konstatovali da je Srbin "idiot".

Foto: printscreen

U istom tekstu se navodi da ako neko može da iznajmi avion ne mora to da uradi po svaku cenu i tako svoj narod dovede u opasnost.

Citirali su i premijerku Anu Brnabić, ako i oca Milana Jovića.

Ostaje da se vidi šta će na ovo reći Real Madid, sve su jače glasine da je Luka odigrao svoje u dresu ovog tima... 

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 4 godine

Strašno, lično mislim da nema većih idiota na planeti od engleza. Malo koji narod je naneo zla drugim narodima koliko su to oni učinili kroz celu istoriju čovečanstva. Na žalost, oni to čine i dalje. Da sam na mestu Luke Jovića pre bih ostavio fudbal nego otišao da igram u Engleskoj. A i nije mu vreme da razmišlja o tome. Pre izbora nove sredine neka sačeka da se vidi kako će se završiti situacija sa korona virusom. Nije sve u parama, važnije je zdravlje i unutrašnji mir.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija