• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

08:31

NISMO SVI RONALDO! Ako mu SKINU PLATU nije frka, a običnim fudbalerima....

Fudbal

NISMO SVI RONALDO! Ako mu SKINU PLATU nije frka, a običnim fudbalerima....

Podeli vest

Zbog pandemije koronavirusa sport je stao, a čelnici klubova brinu o stanju na računu i gubitku ako se širenje virusa COVID-19 uskoro ne zaustavi

Mnogi najavljuju da će morati da smanje plate igrače,neki su to prihvatili, a ima i onih koji su javno digli glas protiv takvog scenarija.

Golman Čitadele Alberto Paleri kaže da primanja u klubovima nižih rangova takmičenja nisu milionska kao, primera radi, u elitnim divizijama, te da njemu ne pada na pamet da pristane da se odrekne zarade. Da bi opisao koliko je situacija među malima teška uporedio ju je sa jednim od najboljim fudbalera sveta.

ŠOK U ITALIJI! Ronaldo zbog koronavirusa napušta Juventus?

ŠOK, RONALDO NIJE U IZOLACIJI! Preti mu koronavirus, ali nije u karantinu u Italiji!



- Mi u Seriji B nismo kao Kristijano Ronaldo. Ako mu skinu dvomesečnu platu, Portugalac sigurno neće osetiti finansijske poteškoće. Učine li to nama, običnim fudbalerima, gazde stanova u kojima smo sada zakucaće na vrata, pitaće nas: "šta je s mojom kirijom? - kazao je 27-godišnji Italijan.

Virus je jenjava na Apeninima, kriza može da potraje, a postoji scenario po kome se aktulena sezona uopšte ne bi dovršila, ali i ona koja podrazumeva igranje u letnjim mesecima. Kako je to vreme u normalnim okolnostima predviđeno za odmor, nekadašnja nada Milana ima predlog.

- Prihvatio bih opciju da nam se odlože primanja za dva meseca, pa da kad sve ovo prođe u jednom mesecu dobijemo dve plate. Nikakav problem ne bi bio. A ako hoće da mi skrežu primanja, iskreno vam kažem na to ne pristajem -  dodao je Alberto Paleri.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija