• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

27.03.2020

15:53

VRAĆA SE KRSTAJIĆ! Opet na staroj funkciji, želi da pokaže odgovornost!

Fudbal

VRAĆA SE KRSTAJIĆ! Opet na staroj funkciji, želi da pokaže odgovornost!

Podeli vest

Doskorašnji selektor Srbije Mladen Krstajić povukao je ostavku na mesto predsednika fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine


Krstajić je poslao pismo upravi kluba, u kojem između ostalog navodi da uvažavajući okolnosti u kojima se svi nalazimo želi da pokaže odgovornost.

(VIDEO) DOKTORI RASPLAKALI KLOPA! Nemac se slomio kada je OVO ČUO!

JOVIĆ JE MLAD, ZATO PRAVI GLUPOSTI! Berbatov brani Srbina: Mi BALKANCI SMO TAKVI, volimo da živimo punim plućima!



Radnik je sa Krstajićem na čelu od kluba koji se borio za opstanak dva puta izašao na evropsku scenu i osvojio Kup, a u trenutku prekida sezone zbog pandemije korona virusa bio je šesti na tabeli Premijer lige BiH.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija