• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

21:05

(VIDEO) NE, NIJE ŠALA, SRBIJA IGRA EVROPSKO PRVENSTVO PROTIV ITALIJE! Milenković brani čast "orlova", obezbeđen i prenos!

Fudbal

(VIDEO) NE, NIJE ŠALA, SRBIJA IGRA EVROPSKO PRVENSTVO PROTIV ITALIJE! Milenković brani čast "orlova", obezbeđen i prenos!

Podeli vest

U doba koronavirusa mnogi nalaze načine kako da prekrate vreme, a jedan od originalnijih smislila je popularna sportska stranica "433" pa je tako okupila fudbalere i napravila turnir koji će svako od njih igrati iz svog doma

 

Naime, o čemu je zapravo reč. Pomenuta stranica koja je prilično popularna na društvenim mrežama napravila je turnir u poznatoj fudbalskoj simulaciji "FIFA" pod nazivom "PLAN B".

(VIDEO/FOTO) ODUŠEVILA JE ĐOKOVIĆA, A SADA I ITALIJANE! Najlepša pijanistkinja na svetu obukla dres reprezentacije i uradilo ovo!

Jasno je da ime turnira aludirala na rezervni plan Evropskog prvenstva, koja je odloženo zbog koronavirusa. Ipak, ovaj događaj će biti odigran, a samo takmičenje je počelo ovog petka.

 

 

Našu reprezentaciju predstavljaće Nikola Milenković, fudbaler Fiorentine koji će u šesnaestini finala igrati protiv Emersona iz Napolija, koji predstavlja Italiju. Dok će recimo Belgiju predstavljati Romelu Lukaku, Hrvatsku Dejan Lovren...

Kako bi sve proteklo i uz navijače ispred malih ekrana, organizatori su se pobrinuli za prenos uživo, a sve mečeve možete da pratite ovde:

Dakle, iznad imate raspored i jasno je da naš reprezentativac uzima džojstik u ruke od 15.00. Kada je već takva situacija, ove subote ipak imamo za koga da navijamo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17