• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2020

19:28

KAPITEN BORJAN NAM JE POSLAO PORUKU...Njegoš Petrović o humanom gestu Zvezdinih fudbalera!

Fudbal

KAPITEN BORJAN NAM JE POSLAO PORUKU...Njegoš Petrović o humanom gestu Zvezdinih fudbalera!

Podeli vest

Prvotimac Crvene zvezde i mladi reprezentativac Srbije Njegoš Petrović, kao i njegovi saigrači, vreme provodi u karantinuzbog koronavirusa

Zvezdini fudbaleri su, zajedničkom akcijom, prikupili novac kako bi se kupili respiratori koji su trenutno neophodni našoj zemlji u borbi protiv koronavirusa. Zvezdin vezista vredno trenira kako bi se u što boljoj formi vratio na teren posle ove pauze, a otkrio je i kako izgleda njegov dan u karantinu.

- Uslovi nisu isti, ali naš stručni štab daje maksimum kako bi nam pomogao u održavanju forme. Mogu slobodno reći da su treninzi veoma teški, upravo zato što ih ne radimo na terenu. Klub nam je izašao u susret i svaki igrač je dobio kućni bicikl kako bi se što više i bolje spremao. Treninzi su takođe i veoma zanimljivi, jer se dosta razlikuju od onih koje radimo na našem stadionu. Poštujemo sve što se od nas traži i iskreno se nadam skorom povratku na teren – naglasio je Petrović.

(VIDEO) SLEDEĆI PUT ĆU DOBITI BATINE! Fudbaleru Zvezde nije dosadno u izolaciji, pronašao je način kako da nasamari devojku!

SA ZVEZDOM JE POKORIO EVROPU! Zvezdina LEGENDA testirana na koronavirus!

 

Ostanite kod kuće!

Njegoš PetrovićiImao je i poruku za naše navijače.

- Pre svega bih poručio, kako svim zvezdašima tako i svim građanima Srbije, da ostanu kod kuće, da budu strpljivi. Kada sve ovo prođe zajedno ćemo dočekati tu prvenstvenu utakmicu i da se zajedno sa našim navijačima radujemo novim uspesima Crvene zvezede – podvukao je Njegoš Petrović.

Vezista Zvezde je istakao da njemu, kao i ostalim igračima, mnogo znači to što je u svakodnevnom kontaktu sa trenerima.

- Naravno da je mnogo lakše kada su i oni tu. Vode maksimalno računa o svakom detalju. Od individualne ishrane, do treninga, razgovora sa stručnim štabom. Tu je i obaveza da se na svaka tri dana merimo i šaljemo im podatke o kilaži. Sve je to u cilju kako bi se mi što spremniji vratili na teren. Svaki dan pričamo i ako nastavimo ovim tempom verujem da nećemo mnogo zaostati sa fizičkom spremom.

Crveno-beli su prikupili novac za kupovinu respiratora koji su prekopotrebni našoj zemlji.

Foto: Starsportphoto

 

 

- Kapiten Milan Borjan nam je pre nekoliko dana poslao svima poruku kako bi nas pozvao da svi zajedno pomognemo u ovoj situaciji u kojoj smo se našli. Predložio nam je šta da uradimo, a mi smo kao jedna velika porodica i tim to oberučke prihvatili, vrlo brzo se organizovali, i nadam se da su respiratori već stigli. Mislim da smo zajedno sa klubom koliko-toliko pomogli ljudima kojima je to neophodno.

Njegoš je opisao kako izgledaju njegovi dani u karantinu.

- U slobodno vreme radim kao što i verovatno većina nas. Ujutru kada ustanem uvek odradim trening, tu su mi mlađi brat i devojka. Pokušavamo da budemo kreativni, radimo neke nove stvari, gledamo serije. Predlažem svima i aplikaciju „Ne ljuti se čoveče“, u kojoj putem interneta možete igrati sa svojim drugarima veoma zabavnu društvenu igru. Ja to igram svaki dan sa svoja tri najbolja druga i mogu reći da mi nije dosadno. Trudimo se da nam dani ne budu isti. Od skora sam počeo i da sviram gitaru, sada imam vremena i za to, vežbam često i nadam se da ću u ovom teškom periodu i naučiti nešto.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija