• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2020

14:42

ŠOK U KRUŠEVCU! Marko Mišković posle osam godina napustio Napredak!

Fudbal

ŠOK U KRUŠEVCU! Marko Mišković posle osam godina napustio Napredak!

Podeli vest

Predsednik FK Napredak iz Kruševca Marko Mišković podneo je danas ostavku posle osam godina na toj funkciji

Mišković, sin vlasnika kompanije Delta Miroslava Miškovića, u poslednje vreme nije mogao u potpunosti da se posveti obavezama, pa, kako je naveo, preuzima potpunu odgovornost za lošu sezonu.

- Veliki broj mojih privatnih obaveza je razlog mog sve manjeg prisustva u Napretku. Napredak je klub koji ne može da čeka i mora konstantno da napreduje, jer ime i tradicija to zahtevaju. On traži više od celog čoveka, a ja u ovom trenutku ne mogu da pružim to više - napisao je Mišković u saopštenju koje je objavljeno na sajtu kluba.

On je podsetio da je u Napredak došao kada je klub bio na pragu treće lige, sa dugom od miliona i po evra, a da danas sa ponosom može da kaže da je svih osam godina, isključivo privatnim sredstvima sve finansirao, od troškova kluba do održavanja stadiona.


- Samo infrastrukturalna ulaganja za ovih osam godina iznosila su preko milion evra. Aktivno smo, finansijski, učestvovali u infrastrukturalnim ulaganjima u gradske sportske objekte koje koristi svi sportisti. Danas Napredak ostavljamo u punom sjaju, na putu stare slave, finansijski pozitivnim i sa odličnom infrastrukturom - istakao je Mišković.

Na kraju, zahvalio se svima u klubu, navijačima, Gradu, na korektnoj saradnji, a posebno Fudbalskom savezu Srbije na podršci.

Napredak se posle 26 odigranih kola u Superligi nalazi na 12. mestu sa 26 bodova.
 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija