• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2020

19:30

(FOTO) UUUU KAKVA GU*A, GEORGINA OPASNO PROVOCIRA! Ronaldo i njegova se*si devojka više nisu u uzolaciji!

Fudbal

(FOTO) UUUU KAKVA GU*A, GEORGINA OPASNO PROVOCIRA! Ronaldo i njegova se*si devojka više nisu u uzolaciji!

Podeli vest

Kristijano Ronaldo je u Madeiri sa porodicom, a napustili su izolaciju, što nije promaklo paparacima

Međutim, nije prekršio nijedno pravilo pošto u Portugaliji važi dobrovoljna izolacija, pogotovo što je fudbaler otišao u šetnju sa porodicom - ne na mesta na kojima ima mnogo ljudi.

SVAKA ČAST, KRISTIJANO! Portugalac pokazao da je VELIKI ČOVEK - UPLAĆENA DONACIJA BOLNICAMA!

VAŽNO JE! RONALDO IMA PORUKU ZA SVE NAS! Možete i voleti i mrzeti, ali je pogodio TAČNO U METU!

 

 

 

 

 

A društvo mu je pravila, pored dece, supruga Georgina Rodrigez. Manekenka koja je pokušala da se sakrije, ali nije uspela. BIla je u prvom planu, a njega guta u uskim posebno je zapala za oko fotografima.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Calentando motores en Sanremo con @yamamayofficial ❤️

Објава коју дели Georgina Rodríguez (@georginagio) дана 6. Феб 2020. у 12:49 PST

 

 

Dobrovoljna izolacija je na snazi u Portugaliji i nema obaveznog karantina ili policijskog časa. I pored toga, istog dana kada je izašao iz izolacije Ronaldo je putem mreža pozvao ljude da to ne čine:

- Ovo je težak period za ceo svet, hajde da budemo zahvalni na stvarima koje vrede - našem zdravlju, porodici i voljenima. Ostanite kod kuće i pomozite svim medicinskim radnicima da pobede u borbi spasavanja života, napisao je na Tviteru Kristijano.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija