• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2020

22:10

LEGENDARNOM TURČINU BOLJE! Čuveni golman se oporavlja od korone!

Fudbal

LEGENDARNOM TURČINU BOLJE! Čuveni golman se oporavlja od korone!

Podeli vest

Čuveni turski golman Ruštu Redžber, rekorder po broju utakmica za fudbalsku reprezentaciju te zemlje, oporavlja se od korona virusa i trenutno je u boljem stanju

Kako je objavila njegova supruga Isil, stanje 46-godišnjeg bivšeg čuvara mreže Antalije, Fenerbahčea, Barselone i Bešiktaša, je bolje i nije više na intenzivnoj nezi.

STRAVIČNE VESTI! TURSKA ZAVIJENA U CRNO! Mlada sportska direktora preminula od KORONE u 29. godini života!

Pojedini turski mediji prenose da ga je upravo supruga zarazila, jer nije bila u samoizolaciji po povratku iz SAD, ali ona to demantuje.


Redžber je sa Turskom stigao do trećeg mesta na Mundijalu 2002, a tri puta je učestvovao na Evropskim prvenstvima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija