• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2020

08:23

HRVATSKA ZAVIJENA U CRNO! Preminuo mladi fudbaler, imao je samo 16 godina!

Fudbal

HRVATSKA ZAVIJENA U CRNO! Preminuo mladi fudbaler, imao je samo 16 godina!

Podeli vest

Hrrvatski fudvaler 16-godišnji Valentino Družinec preminuo je posle velike borbe u bolnici u kojoj se lečio od akutne limfocitne leukemije

Ovaj mladi fudbaler iz Mirkovaca je bio godinu i po dana na lečenju... Iako je krajem februara Družinec drugi put bio na transplataciji koštane srži, njegovo srce je prestalo da kuca, penosi Večernji list.

TUGA U MADRIDU! Preminuo nekadašnji fudbaler Reala!

STRAVIČNE VESTI! TURSKA ZAVIJENA U CRNO! Mlada sportska direktora preminula od KORONE u 29. godini života!

 

Njegova prijateljica Elma koja se sa njim lečila na istom odeljenju, je podelila na svom fejsbuk nalogu emotivan oproštaj od svog prijatelja.

Lepo spavaj, dečače.. Odmori, tamo gde ne boli. Budi korak ispred opasnosti, čuvaj (me). Pretvori oblake u nama poznate oblike... Sijaj jače kada pogledam prema gore. Napravi da slučajno krene naša pesma kad mi do pesme nije. Teže je bez tebe, ti si bio onaj kojem se srce uvek smeje... Hvala ti što si bio najbolji brat na svetu. Hvala ti na suncokretu. Hvala ti na vožnji. Hvala ti na brizi. Hvala ti na škakljanju. Hvala ti na... Lepo spavaj, odmori, sad više ne boli. Falićeš mi, nemaš pojma koliko. 'Zar ti je baš sad, dragi Bože, anđela ponestalo?'

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija