• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2020

12:05

DILEME VIŠE NEMA ! Ovo je poslednji rok za kraj Lige šampiona i Lige Evrope!

Fudbal

DILEME VIŠE NEMA ! Ovo je poslednji rok za kraj Lige šampiona i Lige Evrope!

Podeli vest

Sve je stalo zbog koronavirusa, pa tako i fudbal. Predsednik UEFA, Aleksandar Čeferin odredio je poslednji rok do kada moraju da se odigraju finala Lige šampiona i Lige Evrope

Slovenac je u razgovoru za ZDF rekao da oba takmičenja moraju biti okočana do 3. avgusta.

 Ovaj datum je poslednji rok. Nalazimo se u vanrednoj situaciji, fleksibilni smo po pitanju datuma, ali do 3. avgusta sve mora da bude završeno, ukoliko kriza bude gotova ranije, ranije ćemo se vratiti fudbalu - izjavio je Čeferin.

Postoji nekoliko modela po kojima sezone može biti završena.

– Možemo da privedemo sezonu kraju prema postojećem sistemu ili sa jednom utakmicom na neutralnom terenu. Postoji i opcija F4 ili F8, ali to je za sada sve u domenu teorije. Jedina pogrešna odluka koju bi sada mogli da donesemo je da ugrozimo zdravlje igrača, navijača i sudija - dodao je prvi čovek UEFA.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija