• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2020

17:30

LUKA, ŠTA ĆEŠ SADA? Veliki UDARAC za Jovića!

Fudbal

LUKA, ŠTA ĆEŠ SADA? Veliki UDARAC za Jovića!

Podeli vest

Pandemija koronavirusa zadala je jak ekonomski udarac mnogim klubovima, a imun nije ostao ni veliki španski gigant Real Madrid

Iako je prvobitni plan kraljevskog kluba bio da ostave postojeće zarade, duga pauza čelnike tera da dobro razmisle o promeni, piše list AS.

VELIKA TRAGEDIJA! Gvardioli preminula MAJKA od posledica KORONAVIRUSA!

Naime, srpskigolgeter će zbog novonastale situacije ostati kratak za čak pet miliona evra!

 

 

Odmah iza Jovića su Ferlan Mendi i Eder Militao, takođe letošnja pojačanja, a ispred znatno iskusniji Rafael Varan i Isko Alarkon. Ukupno Real troši astronomskih 284 miliona evra na plate igrača na godišnjem nivou, ali bi to uskoro trebalo da se promeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(FOTO) TUŽAN DAN ZA CRNO-BELE! Preminuo dugogodišnji predsednik Partizana!
Tenis

(FOTO) TUŽAN DAN ZA CRNO-BELE! Preminuo dugogodišnji predsednik Partizana!

Predsednik teniskog kluba Partizan Dušan Grujić preminuo je danas u 71. godini života. Grujić je na čelu crno-belih bio 25 godina, pomogavši Partizanu da prvi u Srbiji sagradi stadion od 3.500 mesta, da prvi ima brzu podlogu, ali i da razvije brojne teniske asove koji su potom ostvarivali uspehe na međunarodnoj sceni

06.04.2020

16:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija