• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2020

13:27

TELEFON MI JE ISPAO IZ RUKU KADA SAM ČUO DA JE UMRO! Krasić i Jovanović utučeni posle smrti Antića!

Fudbal

TELEFON MI JE ISPAO IZ RUKU KADA SAM ČUO DA JE UMRO! Krasić i Jovanović utučeni posle smrti Antića!

Podeli vest

Smrt Radomira Antića, koji je pre nekoliko dana preminuo u 71. godini, posebno je pogodila nekadašnje reprezentativce Srbije, koji su sarađivali sa legendarnim trenerom, Miloša Krasića i Milana Jovanovića

 

- Kada sam na telefonu video vest sa interneta, sve mi je ispalo iz ruku. Odmah sam pozvao kuma, ali mi Lane nije verovao da je preminuo šef. U tom trenutku, verovatno nije mogao da prihvati to - priča Krasić i potvrđuje da se nekoliko meseci nisu čuli sa Antićem i da nisu znali da je u bolnici. - Lane je pre neki dan pozvao Mistera da čuje kako je u ovo vreme pandemije virusa korona, ali bez odgovora sa druge strane. Nismo znali da je bolestan. Zaista sam u šoku. Mnogo mi je žao - rekao je za Novosti Krasić.

OVO JE PRAVA ISTINA! Pantić otkrio uzrok smrti Radomira Antića!

MALO LJUDI JE BILO UPOZNATO SA PROBLEMIMA SLAVNOG TRENERA! Antić krio da je bolestan!

 

I Milan Jovanović je bio zatečen

- Javio mi je kum, Miloš Krasić. Nisam mu verovao. Zaledio sam se. Sekund kasnije nazvao me je Marko Pantelić. Znao sam da je, nažalost, ipak, istina. Još sam u šoku, čuo sam se sa njima tog dana u više navrata - rekao je Milan Jovanović.

MADRID NA NOGAMA! Navijači Atletika pokrenuli peticiju: TRAŽE VELIKU ČAST ZA ANTIĆA!

OVO SAMO SRBIN MOŽE DA URADI! Ovako je veliki Antić REKAO "NE" Real Madridu!



Dodao je i da je Antićev rad sa njim bio pečat njegove karijere.

- To je bio period koji je dao pečat mojoj i karijeri ostalih mojih saigrača. Imali smo sreću da nas Antić uči fudbalu i životu, moralu, sportskoj kulturi, odnosu, da menjamo mentalitet... Kod njega smo u pravoj formi saznali šta je to tim. Bio je pedagog, učitelj, stručnjak i, najvažnije, čovek. Uneo je atmosferu i samopouzdanje. Malo je par rečenica da se temeljno opiše profesionalna saradnja i prijateljstvo koje je trajalo više od decenije. Ono što je indikativno kada je u pitanju Antić, to je da svi sa kojima je sarađivao, iz svih mogućih branši, dele iste uspomene, iste impresije kada je reč o njegovom sportskom delu i njegovoj ličnosti - rekao je Jovanović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija