• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2020

11:49

RASPADA SE DINAMO! Počela rasprodaja, svi su na PRODAJU, neki idu i BESPLATNO!

Fudbal

RASPADA SE DINAMO! Počela rasprodaja, svi su na PRODAJU, neki idu i BESPLATNO!

Podeli vest

Raspad sistema u Dinamu iz Zagreba, pitanje je vremena kada će trener Nenad Bjelica otići iz kluba, a igrači su na velikoj rasprodaji

Kako prenosi Index.hr pod ugovorom je više od 50 igrača, uz jedanaestoricu koji su na pozajmici. Mnoge od njih Dinamo će pustiti i bez odštete, kakon e bi morao da ih plaća, dok su svi ostali na prodaju.

NAVIJAČI IH TERAJU IZ KLUBA, A ONI POMAŽU HRVATSKOJ! Fudbaleri Dinama donirali 120.000 evra!

PROTERAJTE TA GO*NA, TU LICEMERNU STOKU! Bukti rat u Zagrebu, navijači TERAJU trenera i igrače Dinama!

 

Takođe, tržišna cena fudbalera hrvatskog tima drastično je pala u poslednje vreme. Tako je Brunu Petkoviću vrednost sa 13,5 pala na 11 miliona, isti pad u ceni doživeo je golman Dominik Livaković, dok bi za Mislava Oršića Dinamo trebalo da dobije oko 7,5 miliona, umesto desetak, koliko je vredeo pre pandemije koroanvirusa.

Dinamo je nedavno doneo odluku o smanjenju plate svima u klubu za 66 odsto, što igrači i trener Bjelica nisu prihvatili.

HAOS U HRVATSKOJ! DINAMO SE RASPADA! Otpušten ceo stručni štab ekipe iz Zagreba!

POBUNA U HRVATSKOJ! FUDBALERI DINAMA NA UDARU JAVNOSTI! Odbili smanjenje plata!

 

Dinamo je inače usred krize oterao kompletan stučni štab trenera Bjelice kome  ugovro važi još godinu i po. Bjelica ne želi Dinamu da ostave pare, pa pokušavaju da pronađu način da raskinu ugovor.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija