• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2020

14:47

POSLE HAPŠENJA USLEDILO ISKUPLJENJE! Prijović donirao 10.000 evra Priboju!

Fudbal

POSLE HAPŠENJA USLEDILO ISKUPLJENJE! Prijović donirao 10.000 evra Priboju!

Podeli vest

Nakon kršenja propisanih mera Vlade Srbije od strane Aleksandra Prijovića, srpski fudbaler pokušao je da se iskupi lepim gestom

On je Priboju, opštini na zapadu Srbije, odakle potuču njegovi koreni, donirao 10.000 evra. Taj novac biće upotrebljen kako bi se kupila neophodna medicinska oprema u borbi protiv epidemije virusa Covid-19.

PRIJOVIĆA TEK ČEKA PAKAO! Fudbaler zbog hapšenja može da ostane bez 18 miliona evra!

PRIJOVIĆ PRIZNAO KRIVICU U POLICIJI! Evo kakva ga kazna čeka!


- On je sa nama stupio u kontakt još 20. marta i izrazio želju da nam pomogne finansijski i sada je ta pomoć realizovana -  izjavio je direktor Doma zdravlja u Priboju, dr Vladimir Milinković za Rinu i dodao: 

- Kupili smo nove mašine za veš, koje su nam sada neophodne zbog pojačanih mera predostrožnosti. Ove prethodne bile su stare preko 40 godina i na ovaj način smo sada trajno rešili ovaj problem.

POJAVILI SE NOVI DETALJI! Evo zašto je uhapšen Prijović!

(FOTO) U CENTRU PAŽNJE ZBOG HAPŠENJA! Prijovićeva žena je bomba, zbog nje je pretio navijaču!

 

On se zahvalio svim pribojskim privrednicima koji su pomogli prilikom ove teške situacije, kao i porodici košarkaša Marka Gudurića.

- Imamo svu potrebnu zaštitnu opremu i nadam se da će tako i dalje ostati. Zdravstveni centar Užice redovno nas snabdeva kako bi se uspešno borili protiv virusa - kaže dr Milinković.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija