• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2020

07:15

SKUPO ĆE GA KOŠTATI KRŠENJE ZAKONA! Prijoviću spreman otkaz?

Fudbal

SKUPO ĆE GA KOŠTATI KRŠENJE ZAKONA! Prijoviću spreman otkaz?

Podeli vest

Naš reprezentativac Aleksandar Prijović prema navodima arapskih nalazi se pred otkazom u klubu Al Itihad

 

Uprava kluba iz Saudijske Arabije navodno je nezadovoljna ponašanjem Prijovića koji je pred nekoliko dana bio uhapšen u Beogradu zbog kršenja zakona. Čelnici Al Itihada jako nezadovoljna činjenicom da se Prijović našao s one strane zakona i završio u pritvoru.

POSLE HAPŠENJA USLEDILO ISKUPLJENJE! Prijović donirao 10.000 evra Priboju!

Tako bi Prijović mogao da ostane bez ugovora i velike plate koju je primao u Saudijskoj Arabiji.

Foto: Starsportphoto

Podsetimo, Prijović je nedavno uhvaćen u lobiju hotela Kraun Plaza zajedno sa poznati folkerom Radišom Trajkovićem Đanijem pošto je zvanično otpočeo policijski čas, a spekulisalo se čak da je zbog toga dobio tri meseca kućnog pritvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija