• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2020

09:14

POPUŠIO SAM 250 CIGARETA ZA 10 MINUTA! Sanjol sa Zidanom dve godine nije razgovarao!

Fudbal

POPUŠIO SAM 250 CIGARETA ZA 10 MINUTA! Sanjol sa Zidanom dve godine nije razgovarao!

Podeli vest

Nekadašnji francuski defanzivac Vili Sanjol otkrio je da nije razgovarao sa Zinedinom Zidanom dve godine od izgubljenog finala Svetskog prvenstva 2006. godine

Italija je šampion sveta iz 2006. godine, ali u tom finalu glavnoj ulozi bio je Zinedin Zidan. Zaradio je crveni karton nzbog udaranja glavom Marka Materacija, a njegov saigrač iz reprezentacije dugo je imao problema da mu to oprosti.

Vili Sanjol nije mogao da veruje šta se dogodilo kada je Zidan glavom udario Marka Materacija i zaradio isključenje tokom produžetaka. Italijani su posle slavili nakon boljeg izvođenja penala.

Nekadašnji igrač Bajerna se prisetio svega što se dešavalo te večeri.

SRBIN JE BIO SPREMAN! Evo zašto Ristiću nije teško pala izolacija!

NIJE MU DOSTA FUNKCIJA! Toni Parker postaje predsednik francuskog velikana!

 

- Bilo je to moje najbolje i najgore sećanje u isto vreme. Dosta smo se koncentrisali na Zidanov penal. To je ono staromodno u meni da kad izvedeš "panenku", to nosi mnogo rizika. Moja prva misao je bila da je Zidan potpuno lud. Dao je gol i bio sam super srećan. Ali ne znam, ostao mi je gorak ukus u ustima - kaže Sanjol.

U međuvremenu je Zidan sve uprskao...

- Ulazite u svlačionicu, izgubili ste meč, a imate čoveka koji priča i izvinjava se. Ali vi ga ne čujete! Duboko ste razočarani, u svom svetu. Nisam hteo da prihvatim njegovo izvinjenje ili da razgovaram sa njim. Nije bio trenutak za to. Morao sam da odem u kupatilo, da popušim 250 cigareta za 10 minuta. Tako sam "bežao" od svega - slikovit je bio Francuz.

ZVEZDA ĆE NAVIJATI ZA MARSEJ! Crveno-beli imaju 500.000 RAZLOGA da bodre francuskog velikana!

(FOTO) UFFFF... SA OVOM "BOMBOM" BI SVI OTIŠLI U IZOLACIJU! Sa IZAZOVNOM PLESAČICOM nijedan karantin nije težak!

 

On je otkrio i da je njegov odnos sa Zidanom tih godina bio zahladneo.

- Nismo pričali skoro dve godine. Posle Evropskog prvenstva 2008. godine, trebalo je da se oženim. Žena mi je rekla da ga pozovem. Zvao sam ga. Nije mogao da dođe na zabavu te večeri, ali bio sam srećan što sam ga video narednog jutra.  Vodili smo dobar razgovor i onda je život ponovo počeo - zaključio je 43-godišnji Sanjol.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija