• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2020

12:31

VIŠE NISAM TAKO MLAD, IMAM 24 GODINE! Grujića čekaju važne odluke u karijeri!

Fudbal

VIŠE NISAM TAKO MLAD, IMAM 24 GODINE! Grujića čekaju važne odluke u karijeri!

Podeli vest

Marko Grujić, koji je trenutno u Herti, na pozajmici iz Liverpula, priznaje da nije lako dobiti šansu na "Enfildu" i da će uskoro morati da donese važnu odluku

Keže da će uskoro razgovoarati sa menadžerom crvenih Jirgenom Klopom.

Ne, ali nadam se da će se to dogoditi u narednih nekoliko meseci. Siguran sam da ćemo sesti i razgovarati o tome šta je najbolje za klub, a šta za mene. Više nisam toliko mlad. Sa 24 godine sam u fazi kada moram da napravim važne korake u karijeri. Moram da razmišljam i budem pametan oko toga šta će se dalje desiti. Da li je najbolje da ostanete u Liverpulu i čekate šansu ili je vreme za drugu pozajmicu i odlazak u drugi klub? Trenutno ne znam odgovor. Sve je otvoreno - rekao je Grujić za specijalizovani sportski portal The Athletic. 

GRUJIĆ IMA ČETVRTOG TRENERA OVE SEZONE! Herta dovela poznatog "vatrogasca"!

LOŠE VESTI IZ ENGLESKE! Legenda Liverpula ima KORONAVIRUS!

 

Srpski fudbaler napredobvao je od dolaska u Hertu i Bundesligu. 

Bundesliga je dobro takmičenje i tokom protekle dve godine sam stekao mnogo važnog iskustva. Osećam kao da sam se poboljšao kao igrač.

Grujiću pozajmica ističe na kraju sezone, ali je za dalje korake i pitanja još uvek rano, jer je pred Hertom još devet ligaških utakmica. U međuvremenu, igrači su bez problema prihvatili smnanje plate, pre svega što je suprotna odluka mogla da utiče da neki od zaposlenih u klubu dobiju otkaz.

- To je sjajna stvar. Nekoliko starijih igrača je predložilo da se odreknemo dela zarada i svi igrači su se brzo složili da je to ispravna stvar. Ne želite da vidite kako neko gubi posao. Trenutno je puno neizvesnosti. U mom timu postoji veliki broj igrača koji će od 1. jula biti van ugovora. Oni ne znaju šta će se desiti nakon toga. Moja pozajmica se završava krajem juna i oni se nadaju da će se do tada završiti sezona u Bundesligi. Postoji dobra šansa da završimo pre nego što neke lige u Evropi čak i krenu. Šta će se posle toga desiti jednostavno ne znam. Kad će početi sezona u Liverpulu to niko ne zna. Ima puno pitanja na koje ne znamo odgovore.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje
Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje

Zoran Srećković penzionisani policajac koji je 5. oktobra 2000. godine bio u policijskoj stanici u Ulici Majke Jevrosime kada je ona napadnuta, kaže da su političari sa navijačima upali i odneli oružje, koje nikada nije vraćeno i ne zna se gde je završilo i da su pojedinci zbog toga dobili nagrade za unapređenje demokratije, a on se pita: "Kojoj su demokratiji oni doprineli tog 5. oktobra?!"

05.10.2024

11:41

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija