• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2020

12:10

KONAČNO, ODLUKA JE PALA! Zvanično, evo kada se nastavlja Serija A!

Fudbal

KONAČNO, ODLUKA JE PALA! Zvanično, evo kada se nastavlja Serija A!

Podeli vest

Italijanski premijer Đuzepe Konti istakao je da se vanredno stanje ukida trećeg maja, osim ako ljudi ne budu poštovali mere vlade. Tim povodom oglasio se i ministar sporta Vinćenco Spadafora rekavši da se sport na Apeninima nastavlja četvrtog maja

Spadafora je pozvao sve timove u svim sportovima da obaveste igrače i da se vrate treninzima 4. maja.

PRIJATELJI MI SE SMEJU! Dekija sam birao na plejstejšnu, a sada mi je trener!

Naglasio je da svi moraju da se konsultuju sa zdravstvenim radnicima i da će oni proceniti da li sve može normalno da se nastavi.

Podsećamo, sezona u košarci u Italiji je otkazana, dok se fudbaleri pripremaju za treninge početkom maja i za nastavak sezone početkom juna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija