• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2020

09:13

SAMO SRBIN MOŽE OVAKO DA IH UĆUTKA! Dobijaju NOVAC, pa moraju nešto da kažu!

Fudbal

SAMO SRBIN MOŽE OVAKO DA IH UĆUTKA! Dobijaju NOVAC, pa moraju nešto da kažu!

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda, Nemanja Matić često je ove sezone bio na udaru raznih kritičara, pa je sada uzvratio I šokirao Engleze

Nemanja Matić je bez dlake na jeziku prozvao legend kluba, Gerija Nevila, Pola Skolsa i Roja Kina zbog nastupa u javnosti!

(FOTO) KRALJINOOOO! Moćna FOTKA Nemanje Matića osvanula na društvenim mrežama!

SRBIN SE NAŠAO NA UDARU ENGLESKE JAVNOST, ALI NE ODUSTAJE! Matić podsetio Britance na NATO BOMBARDOVANJE!

 

Njih trojica rade kao stručni konsultanti na engleskih televizijama, a Matić smaztra da bi trebalo da ohrabruju mlade fudbalere "crvenih đavola", a ne da ih stalno kritikuju:

- Mislim da je njihov posao, da ako već idu na televiziju, da tamo nešto i kažu. Ponekad verovatno kažu i istinu, ali ponekad kritikuju i mlade igrače što, po mom mišljenju, nije dobro - rekao je Matić, a prenosi "The Mirror"!

- Te kritiku nisu dobre, pogotovo ako ste igrali za Mančester junajted i znate da ste bili na Old Trafordu pre 10, 15 ili 20 godina. Ako možete, onda treba da pomognete igračima. Ali verovatno dobijaju novac za gostovanja na TV i moraju nešto da kažu - poručio je Matić legendama ovog kluba.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija