• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2020

09:42

MUK - OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Madriđani konačno progovorili o Joviću, POLICIJI, IZOLACIJI...

Fudbal

MUK - OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Madriđani konačno progovorili o Joviću, POLICIJI, IZOLACIJI...

Podeli vest

Mesima mediji u Španiji pišu kako su dani Luki Joviću u Realu odbrojani, sela ga iz jednog u drugi klub, samo ga još u Zvezdu nisu vratili, ali izgleda da su grdno pogresili u proceni

Pisali su da su Madriđani ljudi, ne samo jer Luka nije opravdao 60 miliona evra, nego i zbig toga što je prekršio izolaciju u Beogradu.

Međutim, velobrt! Kako tvrdi čuveni As Real nema nameru da prodaje Luku Jovića u letnjem prelaznom roku! Priznaju da srpski napadač nije bio na visini zadatka u sezoni koja je prekinuta zbog pandemije virusa korona, ali u klubu potpuno veruju da će njegov nesumnjivi talenat naći put da zasija i u dresu Reala.

ITALIJANI ŽELE JOVIĆA PO SVAKU CENU! Predsednik Napolija pronašao način da ubedi REAL DA PUSTI SRBINA!

ŠOK! LUKA JOVIĆ POBEGAO IZ KARANTINA! Neshvatljiv potez Srbina! Zbog Sofije bez dozvole napustio Real!

 

Luka je u idealnim godinama da se razvije i kao igrač i kao fudbaler. Potpisao je ugovor do 2025. godine i mi potpuno verujemo u njega. Ništa nije uradio bez znanja kluba i lokalne policije, kojoj je najavljen njegov dolazak. Cela priča je prenaduvana. Što se tiče fudbala, prva godina u Realu nikom nije laka, zbog adaptacije na novu zemlju, kulturu, jezik, ali mi znamo njegov potencijal i niko ga ne dovodi u pitanje - rekao je za AS njihov neimenovani izvor iz kluba.

Foto: printscreen/As.com

 

 

Jović je postigao samo dva gola, protiv Leganesa i Osasune, istina, nije imao ni neku zavidnu minutažu, na terenu je bio svega petinu Realovog vremena. Od toga je tek jednom bio starter, protiv Granade krajem septembra.

Svesni su u Realu da se Luka nije naigrao i zbog toga tvrde da će njegovo vreme tek doći.

- Možete da napravite ceo spisak igrača koji su stagnirali sa 21-22 godine, a da su sa 25 bili među deset najboljih na svetu. Vreme radi za Luku. Ne možemo da zaboravimo da je postigao 27 golova na 48 utakmica za Ajntraht prošle sezone. To mu niko nije poklonio - kaže sagovornik AS-a.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija