• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2020

18:18

ŠTA NAJVIŠE MUČI AZARA U KARANTINU? Testo - zvezda Reala bije bitku da se ne udeblja!

Fudbal

ŠTA NAJVIŠE MUČI AZARA U KARANTINU? Testo - zvezda Reala bije bitku da se ne udeblja!

Podeli vest

NIje lako u karantinu... Zvezda Reala, Eden Azar generalno ima problema sa viškom kilograma, a opasna borba i sada traje

- Za mene je ovo jako teško. Trudim se da ne jedem mnogo. Trudim se da ne idem u pekare da kupujem peciva, ali to mi ne pada lako - rekao je Azar za "Marku".

On je otkrio i kako najlakše dobija kilograme.

- Tačno je, nemam šta da krijem: kada odem na odmor, ja sam na odmoru. Potpuno se opustim. Letos sam nabacio pet kilograma. Ja sam od onih tipova što se lako ugoje, ali ih i lako skinem kad se uozbiljim.

Višak kilograma dugo već muči Belgijanca.

- Kada sam imao 18 godina i igrao u Lilu imao sam 72-73 kilograma. Kada sam nabacio mišićnu masu došao sam do 75, a u lošim danima sam znao da dođem do 77. Letos kada sam došao na pripreme imao sam 80, ali sam ih skinuo za samo deset dana - kaže Azar.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija