• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2020

13:56

U MILANU I DANAS PATE ZA NJIMA! Imali su Del Pjera i Kristijana u ruci, ali...

Fudbal

U MILANU I DANAS PATE ZA NJIMA! Imali su Del Pjera i Kristijana u ruci, ali...

Podeli vest

Bivši izvršni direktor i potpredsednik Milana u eri Silvija Berluskonija, Adrijano Galijani izjavio je da mu je žao što u redove "Rosonera" nije doveo Alesandra Del Pjera i Kristijana Ronalda

- Pokušali smo da kupimo Del Pjera pre nego što je otišao u Juventus. On je jedan od dvojice igrača za koje najviše žalim što nisu potpisali za Milan. Padova nam ga je ponudila, ali je previše tražila za tako mladog momka. Nismo bili sigurni i nikada to nisam prežalio - rekao je Ganijani u razgovoru za Sky Sport Italia.

Otkrio je i da je na korak do dolaska na San Siro bio i Portugalac Kristijano Ronaldo.

- Sporting nam ga je ponudio kada je imao 16 godina, ali je mnogo tražio - rekao je on.

Galijani je na San Siru proveo 31 godinu i u tom razdoblju klub je osvojio 29 trofeja, od čega pet titula evropskog šampiona i osam titula u italijnskom prvenstvu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija