• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.04.2020

08:00

EPIDEMIJA POMRSILA PLANOVE SRPSKOM FUDBALERU! Kostić: Ne odgovara mi pauza zbog koronavirusa

Fudbal

EPIDEMIJA POMRSILA PLANOVE SRPSKOM FUDBALERU! Kostić: Ne odgovara mi pauza zbog koronavirusa

Podeli vest

Pauza zbog koronavirusa mi uopšte ne odgovara, iskren je srpski fudbaler iz redova Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić (27)

Naš reprezentativac je od svih igrača kluba iz Frankfurta proveo najviše minuta na terenu, pa bi logično bilo da mu ova neophodna pauza zbog epidemije koronavirusa i te kako odgovora. Ipak, Kostić razmišlja na potpuno drugačiji način i kaže da mu ne prija odmor od treninga i utakmica.

- Nikada nisam morao da pauziram na ovaj način, ovoliko dugo i u ovom delu sezone kao sada. Da budem iskren, ova pauza mi ne odgovara jer sam bio veoma spreman da nastavim da igram dobro, sa konstantnom formom. Počeo sam da igram sve bolje i bolje - objašnjava Kostić svoje razloge.

Nije navikao

Bio sam baš spreman da nastavim da igram dobro i sa konstantnom formom
Filip Kostić

Krilni igrač Ajntrahta je ove sezone odigrao 40 utakmica i na terenu proveo ukupno 3.580 minuta. Postigao je 12 golova, upisao 15 asistencija, pa ni ne čudi što mu sve ovo teško pada, pa i to što trenira sa samo nekoliko igrača.

- Sve ovo je veoma teško za nas. Ne možemo svi da treniramo zajedno, moramo da čuvamo distancu. Još ne znam kako da se nosim sa tim. Kako bismo što pre počeli tamo gde smo stali, moramo da budemo solidarni - jasan je Kostić.

Pre epidemije koronavirusa pričalo se da je Kostić prvi kandidat da ode iz Ajntrahta za 40-45 miliona evra. Ipak, situacija se sada promenila, pa će momak iz Kragujevca verovatno ostati u Bundesligi.

Podsećamo, prošlog leta je Inter nudio 40 miliona evra, ali nije došlo do dogovora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija