• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2020

10:37

VIDIĆ? ODRASTAO JE TAMO GDE JE BIO RAT! Ovo o Srbinu još niko nije rekao!

Fudbal

VIDIĆ? ODRASTAO JE TAMO GDE JE BIO RAT! Ovo o Srbinu još niko nije rekao!

Podeli vest

Bivši saigrači o Nemanji Vidiću imaju samo lepe reči, da je bio igračina, borac, strah i trepet za protivničke napadače, fudbalera koji je bio spreman da stavi glavu tamo gde drugi ne bi nogu, a navijači su ga zvali "Ubicom iz Srbije“...

Međutim, za Vesa Brauna naš as je bio zabavan lik. Tu reč upotrebio je Ves Braun opisujući kako se srpski as sa punom energijom unosio u igru SOCOM (Ratna igra, specijalne operacije, prim.aut.), koju je ceo tim Mančestera igrao sa ogromnim žarom u to doba.

Tu posvećenost Vidić je demonstrirao i jednom prilikom na terenu, kada je odglumio kako gađa iz raketnog bacača. Dugo su se navijači Junajteda zabavljali tumačeći o čemu se tu radi, a sada je Braun otkrio šta je pozadina.

(HIT VIDEO) ZLATANE, SPAVAŠ LI MIRNO? Pogledajte šta Matić radi sa loptom!

ENGLEZI NEMOĆNI, GUBE NOVAC! Imaju plan - četiri utakmice dnevno, jedan stadion...

 

Ne možete da verujete kakvu smo buku pravili dok smo to igrali. Vida je bio tako zabavan, sa puno strasti se unosio u igranje SOCOM-a. Bio je maltene kao na terenu tokom utakmice. Uostalom, on je odrastao tamo gde je bio rat, zar ne i jako je voleo igru - pričao je Braun za klupski sajt.

Rio Ferdinand i Vejn Runi su svaki poraz doživljavali lično, kaže Braun i sve je dobijalo neverovatne dimenzije.

BRUTALNA IZJAVA O VIDIĆU! Niko još nije ovako pričao o Srbinu!

(FOTO) KRALJINOOOO! Moćna FOTKA Nemanje Matića osvanula na društvenim mrežama!

 

 

Mislim i da je menadžer shvatao da se razvijaju neke fantastične veze između pojedinih igrača, celih grupa i da se stvaraju neke mnogo dobre navike. Sad kad se osvrnem nazad pomislim: "O bože, možda smo malo preterivali u uzbuđenju zbog jedne igre“, ali strast koju smo u to unosili je bila kao usred neke utakmice. Prosto, niko nije želeo da izgubi - priseća se.

Zapratite našu novu stranicu na Facebook - Informer Sport.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija