• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2020

13:11

LJUBIMAC DELIJA SE SELI U TURSKU samo ako DOBRO PLATE!

Fudbal

LJUBIMAC DELIJA SE SELI U TURSKU samo ako DOBRO PLATE!

Podeli vest

Nekadašnji igrač Zvezde i ljubimac delije Gelora Kange zavrio je priču sa Spartom iz Praga

On će sledeće sezone igrati najverovatnije za Trabzon, renose francuski mediji.

Trabzon već duže od godine želi Kangu i izgleda je kucnuo čas da se saradnja ozvaniči. Gabonac je priznao da je u pregovorima sa klubom iz grada na obali Crnog mora.

BIVŠI ZVEZDIN FUDBALER JE SLOBODAN! Kanga se nije dogovorio, pregovori PUKLI!

ŽIVOT JE VAŽNIJI OD FUDBALA! Turci neće da prekinu ligu, Mikel otišao!



- Već sam se sreo sa ljudima sa Trabzona i opet ćemo da sednemo za sto i da nastavimo pregovore. Ako mi ponude prave uslove, zašto da ne? - rekao je Kanga za francuske medije.

Iskusni 29-godišnji vezista je u Spartu došao pre dve godine iz Crvene zvezde u transferu vrednom 1.000.000 evra, a potpisao je ugovor na dve i po sezone sa godišnjom platom od milion evra i tako postao je jedan od najplaćenijih igrača u redovima češkog velikana. Gabonac je za Spartu odigrao 67 mečeva do sada i postigao 27 golova, uz upisanih 15 asistencija.

 

Zapratite našu novu stranicu na Facebook - Informer Sport.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija