• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2020

14:33

TUGA U METALCU! Preminuo sekretar kluba i to na ROĐENDAN!

Fudbal

TUGA U METALCU! Preminuo sekretar kluba i to na ROĐENDAN!

Podeli vest

Tuga... Još jedna strašna vest u srpskom fudbalu. Metalac iz Gornjeg Milanovca je objavio da je višegodišnji sekretar kluba Aleksandar Simović preminuo u 40. godini.

Kako je klub objavio, Simović je preminuo upravo na 40. rođendan posle višemesečne borbe sa teškom bolešću.

 

 

- Poštovani prijatelji, sa velikom tugom koju u ovom trenutku osećamo, obaveštavamo sve navijače, ljubitelje fudbala u Srbiji, sve Milanovčane, da je naš sekretar Aleksandar Simović izgubio bitku sa teškom bolešću koju je mesecima vodio. Sudbina je htela da 16. aprila 2020. godine, upravo na Saletov 40. rođendan, ostanemo bez jednog od onih koji su na najverodostojniji način predstavljali sve ono što nas povezuje oko dragog nam kluba. Otišao je Sale tiho i mirno, baš onako kako je i živeo. Aleksandar Simović na mestu sekretara kluba proveo je nešto više od četiri godine, za kratko vreme postao jedan od “stubova kluba”, dostojanstveno reprezentujući profesiju kojom se bavio i klub za koji je radio. Pored angažmana u FK Metalac Sale se bavio i streljaštvom, kao sudija u tom sportu, a bio je član i SD “Predrag Jeftić – Škepo”, sve sa diplomom Fakulteta bezbednosti. Pored ogromnog gubitka koji nas je zadesio, teško pada i činjenica da se od Saleta nećemo oprostiti na odgovarajući način, obzirom da će se sahrana obaviti samo u krugu najuže porodice, zbog policijskog časa i vanrednog stanje koje je na snazi. Utakmice će se igrati, bodovi osvajati-gubiti, a sećanje na tebe večno će živeti! Roditeljima, bratu i sestrama preminulog nam Saleta najiskrenije saučešće - napisali su u saopštenju iz Metalca.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija