• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2020

18:31

SVAĐAO SE S ANTIĆEM, PIO SVAKU NOĆ... Vijeri lumpovao, ali i rešetao mreže!

Fudbal

SVAĐAO SE S ANTIĆEM, PIO SVAKU NOĆ... Vijeri lumpovao, ali i rešetao mreže!

Podeli vest

Kristijan Vijeri dane u izolaciji uglavom provodi često na društvenim mrežama, pa navijačima uvek otkrije neku zanimljivu anegdotu

Nakon zanimljive priče o Taribu Vestu i razgovoru sa Marčelom Lipijem, bivši golgeter osvrnuo se i na svoje igračke dane. Nekadašnji as Juventusa, Lacija i Intera, deo karijere proveo je i u dresu Atletiko Madrida.

SA ČVARCIMA, SLANINOM I RAKIJOM NA LIGU ŠAMPIONA! Užičani nikada neće zaboraviti Radomira Antića!

SIN RADOMIRA ANTIĆA OTVORENO! Stanje se popravilo, a onda je NESTAO za dva dana!

 



U Juventusu sam bio pravi profesionalac, a u Madridu sam izlazio svaku noć. Bio je to način života tamo. Svi su izlazili, pa tako i ja -  rekao je Vijeri.

U prestonici Španije proveo je samo jednu sezonu, a tada je i ušao u svađu sa trenerom Radomirom Antićem

- Da, bilo je tako. Jednostavno, nisam mogao da ostanem sam kod kuće. Izašli bismo svi na kasnu večeru, zatim na piće. Uprkos tome, bio sam najbolji strelac lige - istakao je popularni Bobo, tada strelac 24 pogotka u La ligi.

Italijan je na ukupno 32 utakmice u dresu Atletika postigao čak 29 pogotka u svim takmičenjima. Ipak, posle godinu dana vratio se u Italiju i obukao dres Lacija.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija