• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

29.04.2020

19:55

ŠPANCI SE POLAKO VRAĆAJU FUDBALU! Evo kada počinju treninzi!

Fudbal

ŠPANCI SE POLAKO VRAĆAJU FUDBALU! Evo kada počinju treninzi!

Podeli vest

Fudbaleri u Španiji sa individualnim treningom u svojim klupskim centrima mogli da počnu 4. maja, rekao je danas premijer Pedro Sančez na konferenciji za medije

Sančez je rekao kako će od subote Španci moći na sat vremena da izlaze napolje kako bi se individualno bavili sportom ili šetali, kao i da bi fudbaleri u ponedeljak mogli da počnu sa pojedinačnim treninzima na terenu, a svemu tome prethodilo bi testiranje igrača na korona virus.

ŠPANCI USKORO OPET NA TERENU! La Liga odredila datum nastavka takmičenja!

Prema planu Vlade, fudbaleri bi od 18. maja mogli da treniraju u manjim grupama, gde bi bili podeljeni u grupe od po šest igrača, a od 25. maja i u grupe od po osam.


Zajedno sa trenerima i drugim osobljem na terenu ne bi smelo da bude više od deset osoba, a tek od 1. juna bili bi dozvoljeni kolektivni treninzi, ali pod strogom kontrolom.

Foto: reuters

Fudbaleri bi se testirali tokom svih ovih etapa, a u slučaju da neko bude pozitivan na Covid 19, bio bi izolovan u karantinu zajedno zajedno sa saigračima iz grupe.

Plan je da igrači borave u obližnjem hotelu ili rezidenciji ako njome klub raspolaže i tako bi se pripremali za nastavak takmičenja, koji La Liga očekuje 12. juna.

Španska Primera prekinuta je 13. marta, a sa 213.000 inficiranih stanovnika Špnaija je zemlja s najviše obolelih u Evropi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija