• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2020

17:10

KANABIS NA DRESOVIMA? Da, i to u Premijer ligi!

Fudbal

KANABIS NA DRESOVIMA? Da, i to u Premijer ligi!

Podeli vest

Partnerska firma poznatog boksera Majka Tajsona koja se bavi proizvodnjom kanabisa mogla da bi da postane generalni sponzor ekipe Evertona i završi na dresovima engleskog tima

"Karamele" su u pregovorima sa kompanijom SwissX u vezi sa sponzorskim ugovorom koji bi ime ove kompanije stavio na dres liverpulskih plavih.

VIDIĆ NIKADA NEĆE BITI ZABORAVLJEN! Nemanja najbolji defanzivac Premijer lige ikada!

Ovo bi bio prvi dogovor jednog premijerligaša sa firmom koja se bavi proizvodnjom proizvoda od kanabisa.

Foto: Tanjug

- Sada smo u pregovorima sa Evertonom u vezi sa imenom na prednjoj strani njihovog dresa. Kontaktirali su me i već dostavili dizajn za kojim nisam baš "lud", ali izgledaće lepo - kaže izvršni direktor SwissX firme Dejvid Alki.

Aktuelni ugovor Evertona sa sadašnjim generalnim sponzorom ističe u februara i neće biti produžavan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija